Mijn verre reizen Egypte | 10-daagse groepsrondreis Schatten van Egypte

Home » Producten » Mijn verre reizen Egypte | 10-daagse groepsrondreis Schatten van Egypte
  • 10-daagse groepsrondreis Schatten van Egypte
Reisduur10 dagen
ReisorganisatieFox Verre Reizen
Soort accommodatieHotel
LandEgypte

Mijn verre reizen Egypte | 10-daagse groepsrondreis Schatten van Egypte

1.379,00

Productbeschrijving

Een 5.000 jaar oude beschaving met wereldberoemde piramides, tempels, sfinxen, mummies, hiëroglyfenen, oosterse mystiek, een gastvrije bevolking, de Nijl, een heerlijk klimaat, maar ook de prachtige stranden aan de Rode Zee. Dat is het veelzijdige Egypte.
Ontdek met FOX  tijdens deze geweldige rondreis onder andere Caïro, Luxor en Aswan. In Caïro duiken we in het hectische Arabische stadsleven van deze miljoenenstad en vanuit hier bezoeken we de wereldberoemde piramides van Gizeh en bewonderen we de schatten in het Egyptisch museum. 
 
Met de nachttrein gaan we naar Aswan om daar aan boord te stappen van onze luxe boot waarmee we de Nijl af varen. Al varend over de levensader van Egypte zie je het woestijnlandschap en het lokale leven langs de Nijl aan je voorbij glijden. Onderweg leggen we regelmatig aan om de oudheidkundige schatten van Edfu, Kom Ombo en Luxor te bewonderen.
 
In Hurghada kan je in het luxe vijfsterren hotel aan het strand ontspannen en alle indrukken van alle prachtige dingen die je hebt gezien verwerken. Een paar dagen genieten van zon, zee en strand, voordat we met de binnenlandse vlucht weer terugvliegen naar Caïro om vanaf daar onze terugvlucht naar Amsterdam aan te vangen. 
 
Deze luxe 10-daagse rondreis door Egypte is inclusief een 4-daagse Nijl cruise op basis van volpension, alle entreegelden en je logeert in een comfortabel viersterrenhotels in Caïro op basis van logies en ontbijt en aan het strand van het vijfsterren hotel in Hurghada zelfs op basis van all inclusive! Jij hoeft alleen nog maar te genieten.
 
Een reis naar Egypte is een reis die ongetwijfeld veel indruk zal maken!

Boek reis

Categorieën: , Tags: ,