Mijn verre reizen Egypte | 8-daagse familiegroepsreis Het Land van de Farao's

Home » Producten » Mijn verre reizen Egypte | 8-daagse familiegroepsreis Het Land van de Farao's
  • 8-daagse familiegroepsreis Het Land van de Farao's
Reisduur8 dagen
ReisorganisatieFox Verre Reizen
Soort accommodatieHotel
LandEgypte

Mijn verre reizen Egypte | 8-daagse familiegroepsreis Het Land van de Farao's

1.199,00

Productbeschrijving

De kinderen hebben op school vast al geleerd over de wereldberoemde piramides, de oude Egyptenaren en de farao's. Hoe leuk is het om met FOX Verre Reizen deze 5.000 jaar oude beschaving in het echt te zien! Deze geweldige familie groepsrondreis gaat onder andere naar Caïro en Luxor en onderweg zal je alles horen over de goden, tempels, piramides, farao's, sfinxen en oosterse mystiek van dit interessante land. De reis eindigt aan het prachtige strand van de Rode Zee. Een reis naar Egypte is een reis die ongetwijfeld veel indruk op de hele familie zal maken!
Tijdens deze afwisselende reis zijn er diverse leuke extra’s voor de kinderen, zo krijgen zij een leuke papyrus tekening, de jongens krijgen een stoere tatoeage en wordt het haar van de meisjes op een Nubische manier gestijld. Ook zal de gids de kinderen hun naam leren schrijven in oud-Egyptische hiërogliefen. Hoe leuk is dat!
Egypte is een land dat al eeuwen tot de verbeelding spreekt. Naast een boeiende en nog steeds mysterieuze geschiedenis, biedt Egypte ook een heerlijk klimaat en een gastvrije bevolking. 
Tijdens deze rondreis leren jong en oud alles over de Egyptenaren. Tijdens de rondreis logeren we in viersterrenhotels op basis van logies en ontbijt en tijdens het strandverblijf op basis van all inclusive!

Boek reis

Categorieën: , Tags: ,