Mijn verre reizen Egypte | 8-daagse privé rondreis Het Rijk van Toetanchamon

Home » Producten » Mijn verre reizen Egypte | 8-daagse privé rondreis Het Rijk van Toetanchamon
  • 8-daagse privé rondreis Het Rijk van Toetanchamon
Reisduur8 dagen
ReisorganisatieFox Verre Reizen
Soort accommodatieHotel
LandEgypte

Mijn verre reizen Egypte | 8-daagse privé rondreis Het Rijk van Toetanchamon

1.379,00

Productbeschrijving

Een rondreis door Egypte waarbij je heel veel hoogtepunten van dit mooie land aandoet!
Je begint deze reis in een van de grootste metropolen van het Midden Oosten, het levendige Caïro. Tijdens een interessante dagexcursie breng je hier een bezoek aan de eeuwenoude piramides en de naastgelegen Sphinx. Vanzelfsprekend mag het Egyptisch museum niet ontbreken, je zult je ogen uitkijken in deze schatkamer van de farao. Met de trein reis je vervolgens naar Luxor, de oude hoofdstad van het klassieke rijk. Met een gids bezoek je het dal der koningen aan de westzijde van de Nijl waar talloze graven van de oude heersers, de farao's, liggen. Vergeet niet een kijkje te gaan nemen in de indrukwekkende tempelcomplexen van Karnak en Luxor, gelegen aan de oostzijde van de Nijl, gemakkelijk te bezoeken tijdens het verblijf in de stad. Na al deze indrukwekkende ervaringen is het tijd om te gaan relaxen aan de mooie stranden van de Rode Zee. 
Comfortabele hotels op goede locaties
Tijdens deze privé-rondreis hebben wij alle hotelovernachtingen al voor je geregeld. Je overnacht in comfortabele en gunstig gelegen vijfsterrenhotels, inclusief ontbijt. Je hebt de mogelijkheid je rondreis te verlengen aan het strand van Hurghada.
Reizen per nachttrein en privé transfers
Het vervoer tijdens de reis is voor jou geregeld. Per comfortabele nachttrein reis je van Caïro naar Luxor, op de reisdagen waarbij transfers worden uitgevoerd, geschiedt dit met airconditioned minibus en chauffeur. Deze chauffeur is geen gids en spreekt doorgaans beperkt Engels.

Boek reis

Categorieën: , Tags: ,