Mijn verre reizen Kenia | 12-daagse groepsrondreis Beste van Oost-Afrika

Home » Producten » Mijn verre reizen Kenia | 12-daagse groepsrondreis Beste van Oost-Afrika
  • 12-daagse groepsrondreis Beste van Oost-Afrika
Reisduur12 dagen
LandKenia
Soort accommodatieHotel
ReisorganisatieFox Verre Reizen

Mijn verre reizen Kenia | 12-daagse groepsrondreis Beste van Oost-Afrika

3.949,00

Productbeschrijving

Deze onvergetelijke rondreis door Kenia en Tanzania laat ons het beste van twee geweldige landen zien. In Kenia bezoeken we het Masai Mara Wildreservaat en Lake Nakuru, dat bekend staat om haar vele flamingo's. 
In Tanzania bezoeken we de mooiste wildreservaten waaronder Serengeti, Tarangire en de schitterende Ngorongoro krater, waar we per 4WD een spectaculaire afdaling zullen maken naar de bodem van de krater, die een doorsnee heeft van maar liefst 20 kilometer. Door de permanente aanwezigheid van water zijn we verzekerd van heel veel wild. Het is mogelijk deze rondreis op het tropische Zanzibar te verlengen.
Comfortabel vervoer en luxe lodges
Zoals je van ons gewend bent, zorgen wij comfortabel vervoer per safari minibus en/of 4×4 landcruiser. Je wordt begeleid door een ervaren Engelssprekende chauffeur/gids. We overnachten in prachtig gelegen en comfortabele hotels en lodges, veelal in de buurt van of in de wildparken. Tijdens de safari verblijven we op basis van volpension.
Entreegelden inclusief
Wij hebben er voor gekozen om de entreegelden ter waarde van circa € 428 per persoon op te nemen in de prijs, zodat je tijdens de reis voor minder onverwachte kosten komt te staan. Daarnaast zijn er veel gamedrives en een leuke Masai-dansvoorstelling inbegrepen in de reissom.

Boek reis

Categorieën: , Tags: ,