Mijn verre reizen Kenia | 9-daagse privé rondreis met gids/chauffeur Bijzonder Kenia

Home » Producten » Mijn verre reizen Kenia | 9-daagse privé rondreis met gids/chauffeur Bijzonder Kenia
  • 9-daagse privé rondreis met gids/chauffeur Bijzonder Kenia
Reisduur9 dagen
LandKenia
Soort accommodatieHotel
ReisorganisatieFox Verre Reizen

Mijn verre reizen Kenia | 9-daagse privé rondreis met gids/chauffeur Bijzonder Kenia

2.695,00

Productbeschrijving

Ervaar het 'Out of Africa'-gevoel in Kenia, de bakermat van de safari. Samen met een privéchauffeur/gids bezoek je de bekendste nationale parken en reserveren, zoals Samburu National Reserve en Mount Kenya National Park, vanwaar je in het dichte bos een mooi uitzicht hebt op een drinkplaats! In alle nationale parken maak je gamedrives samen met een chauffeur/gids die ervoor zorgt dat het je aan niets ontbreekt. De comfortabele minibusjes zijn speciaal gemaakt voor safari waardoor je zowel zittend als staand de mooiste foto’s kunt maken, het dak kan helemaal open. Bij Lake Elementaita kun je verscheidene watervogels spotten en Masai Mara National Reserve is dé locatie voor het spotten van leeuwen en luipaarden.
Reizen met privéchauffeur/gids
Je Engelssprekende chauffeur/gids is opgegroeid in Kenia en kent het land en haar wildlife als geen ander. Hij weet alles te vertellen over de wild- en vogelsoorten die je onderweg tegenkomt, maar assisteert je ook bij het inchecken in de lodges.
Sfeervolle hotels en lodges
Voor deze reis hebben we gekozen voor overnachtingen in eenvoudige, maar charmante tented lodges tijdens de safari. Op deze manier komt de ultieme Afrika-beleving het beste tot zijn recht. Alle gamedrives en maaltijden (ontbijt, lunch en diner) zijn tijdens de safari inbegrepen. In Nairobi verblijf je in een keurig stadshotel op basis van logies/ontbijt. 
Optioneel verlengen aan Diani Beach
Wilt je je verblijf in Kenia graag verlengen? Vlieg dan vanaf Nairobi naar het zonovergoten Diani Beach met haar prachtige witte stranden en uitstekende hotels.

Boek reis

Categorieën: , Tags: ,