Mijn verre reizen Bali | Strandvakantie Risata Bali Resort in Kuta / Bali

Home » Producten » Mijn verre reizen Bali | Strandvakantie Risata Bali Resort in Kuta / Bali
  • Strandvakantie Risata Bali Resort in Kuta / Bali
Reisduur10 dagen
LandBali
Soort accommodatieHotel
ReisorganisatieFox Verre Reizen

Mijn verre reizen Bali | Strandvakantie Risata Bali Resort in Kuta / Bali

1.060,00

Productbeschrijving

Een heerlijke 10-daagse strandvakantie (7 nachten) in het rustig gelegen Risata Bali Resort & Spa in het zuiden van Kuta. Dit zeer geliefde hotel bevindt zich op slechts 300 meter van zee en strand en bevindt zich te midden van prachtige tuinen. Het hotel beschikt over een zwembad met poolbar en een restaurant waar je kunt genieten van zowel de internationale als de lokale keuken. Laat je verwennen met diverse traditionele massages in de spa of werk aan de conditie in de eigen fitnessruimte. Tevens kan gratis gebruik worden gemaakt van Wi-Fi.
Bekijk meer foto’s van dit prachtige hotel

Kuta
Kuta is één van de meest geliefde badplaatsen van Bali. Kuta ligt aan de zuidwest kust van Bali en kent brede, zeer aangename zandstranden. Wie van zon, zee en gezelligheid houdt, is in Kuta op de juiste plaats. Naast bruisende uitgaansmogelijkheden, heeft Kuta een mooie boulevard die uitnodigt tot een heerlijke wandeling langs het strand.
Lees meer over Kuta

Ligging
Risata Bali Resort & Spa ligt net ten zuiden van Kuta en bevindt zich op slechts 300 meter van het heerlijke zandstrand van Kuta. Op loopafstand vind je gezellige winkeltjes en leuke, lokale restaurantjes.

Bali Excursiepakket
We hebben verschillende excursies voor je georganiseerd die je op het eiland kunt ondernemen. Vier van onze favoriete excursies, waarvan wij denken dat ze niet mogen ontbreken tijdens een reis naar Bali, bieden wij aan in ons voordelige excursiepakket. Je krijgt er tevens de transfers van de luchthaven naar het hotel gratis bij!
Ontdek het Bali Excursiepakket

Wil je liever langer verblijven? Het is mogelijk om de reis per nacht te verlengen.

Boek reis

Categorieën: , , Tags: ,