Mijn verre reizen Cambodja | 16-daagse groepsrondreis Mekong Cruise van Cambodja naar Vietnam

Home » Producten » Mijn verre reizen Cambodja | 16-daagse groepsrondreis Mekong Cruise van Cambodja naar Vietnam
  • 16-daagse groepsrondreis Mekong Cruise van Cambodja naar Vietnam
Reisduur16 dagen
LandCambodja
Soort accommodatieHotel
ReisorganisatieFox Verre Reizen

Mijn verre reizen Cambodja | 16-daagse groepsrondreis Mekong Cruise van Cambodja naar Vietnam

2.999,00

Productbeschrijving

Ontdek het leven aan de machtige Mekong rivier tijdens deze unieke rondreis door Cambodja en het zuiden van Vietnam. 
Start je rondreis in Siem Reap, de toegangspoort tot de wereldberoemde tempels van Angkor en volg het Tonle Sap meer naar hoofdstad Phnom Penh. Verken de hoogtepunten van deze stad met roerige Rode Khmer verleden. 
Stap vervolgens aan boord van een luxe schip voor een vierdaagse cruise over de Mekong rivier naar buurland Vietnam. Onderweg geniet je van heerlijke maaltijden, entertainment en prachtige uitzichten vanaf het dek en je eigen balkon. Op alle dagen maak je leuke uitstapjes per boot of fiets langs drijvende markten en kleine eilandjes.
In Vietnam stap je van boord en wordt je naar Ho Chi Minh City gebracht waar de Cu Chi tunnels op je wachten. Wandel door de straten van Ho Chi Minh City voordat we je naar de stranden van Phan Thiêt/Mui Ne brengen waar je kunt relaxen in een heerlijk viersterrenresort aan het strand. 
Comfortabele viersterren hotels en cruise schip
Zoals je van ons gewend bent, zorgen wij voor comfortabel vervoer met ervaren chauffeurs en verblijven we in comfortabele viersterren hotels. De Mekong ontdek je per luxe viersterren cruise schip dat onlangs in de vaart is genomen en waar het verblijf op basis van volpension is. 
Entreegelden inclusief
Wij hebben er voor gekozen om alleentreegelden op te nemen in de prijs. Ook zijn veel excursies inbegrepen in het reisprogramma en bezoek je de schitterende tempels van Angkor, de verschillende drijvende markten in de Mekong Delta en de indrukwekkende Cu Chi tunnels bij Ho Chi Minh City.
Onze Nederlandssprekende reisleiders staan voor je klaar
Deze reis wordt uiteraard begeleid door onze ervaren reisleiders.

Boek reis

Categorieën: , Tags: ,