Mijn verre reizen Cambodja | 16-daagse privé rondreis met chauffeur Cambodja Compleet

Home » Producten » Mijn verre reizen Cambodja | 16-daagse privé rondreis met chauffeur Cambodja Compleet
  • 16-daagse privé rondreis met chauffeur Cambodja Compleet
Reisduur16 dagen
ReisorganisatieFox Verre Reizen
Soort accommodatieHotel
LandCambodja

Mijn verre reizen Cambodja | 16-daagse privé rondreis met chauffeur Cambodja Compleet

2.090,00

Productbeschrijving

Reis met ons naar de prachtige hoogtepunten en de minder bekende attracties van het vriendelijke Cambodja! Je bezoekt de wereldberoemde tempels van Angkor en de indrukwekkende hoofdstad Phnom Penh, maar ook plattelandsdorpjes en prachtige eilandjes. Om het echte Cambodja te leren kennen is er één ding wat niet aan de rondreis mag ontbreken, de lokale bevolking. Daarom zijn er tijdens de reis genoeg contactmomenten waar je de bevolking leert kennen.
De reis begint in Siem Reap, de toegangspoorten voor het Angkor tempelcomplex. Je bezoekt deze wereldberoemde tempel en de door de jungle overgenomen Ta Phrom tempel.
Wij laten je ook het dagelijks leven van de Cambodjaan zien, zo maak je een ritje per tuk-tuk door het platteland rond Kep. Hier zie je de vriendelijke bevolking met hun traditionele dorpjes, prachtig gelegen tussen groene rijstvelden en witte zoutvlaktes.
Gunstig gelegen, goede hotels
Gedurende de reis verblijf je in comfortabele hotels, waar mogelijk met een heerlijk zwembad en in de buurt van de leukste plekjes. Zo verblijf je bijvoorbeeld in het Raingsey Bungalow Cottage, prachtig gelegen vlakbij het nationale park van Kep. Het resort is gelegen in een heerlijke tuin omgeven door groene natuur en straalt een rustgevende sfeer uit. Het zwembad biedt gelegenheid om heerlijk te ontspannen en elke bungalow heeft een uitzicht op de tuin!
Comfortabel vervoer naar de mooiste hoogtepunten
Het klimaat in Cambodja zorgt ervoor dat het een warme bestemming is, daarom hebben wij als vervoer onderweg een heerlijk koele auto met airconditioning voor je gereserveerd, inclusief privéchauffeur. Zo kun je het mooie Cambodja verkennen op een ontspannen manier.
Tijdens de reis bezoek je het idyllische Koh Trong, een prachtig eilandje die je op een Hollandse manier kunt verkennen, op de fiets! Koh Trong is een heerlijk stil eilandje dat eruit ziet alsof het van een ansichtkaartje komt, prachtig groen en omgeven door schitterende stranden!

Boek reis

Categorieën: , Tags: ,