Mijn verre reizen Indonesië | 16-daagse groepsrondreis Java – Bali (t/m maart 2020)

Home » Producten » Mijn verre reizen Indonesië | 16-daagse groepsrondreis Java – Bali (t/m maart 2020)
  • 16-daagse groepsrondreis Java - Bali (t/m maart 2020)
Reisduur16 dagen
ReisorganisatieFox Verre Reizen
Soort accommodatieHotel
LandIndonesië

Mijn verre reizen Indonesië | 16-daagse groepsrondreis Java – Bali (t/m maart 2020)

1.399,00

Productbeschrijving

Schitterende treinreizen langs smaragdgroene rijstvelden, indrukwekkende bezienswaardigheden zoals het Borobudur tempelcomplex en ontspannen op het tropische eiland Bali. Wij hebben een zeer complete rondreis Java – Bali voor u samengesteld met verblijf in voornamelijk viersterrenhotels en zelfs het ontbijt, de lunches tijdens de rondreis en entreegelden zijn inclusief.
Aan het einde van de reis kunt u bijkomen van alle indrukken en genieten van enkele ontspannen stranddagen in een goed hotel met zwembad aan het strand!
Onze Nederlandssprekende reisleiders weten alles over Indonesië en maken er voor u een geweldige reis van.
Comfortabele, centraal gelegen hotels
Java is groot qua oppervlakte, de bezienswaardigheden liggen verspreid over het eiland. Houd er rekening mee dat er een aantal lange reisdagen tussen zullen zitten. Zoals u van ons gewend bent, zorgen wij daarom voor comfortabel vervoer met ervaren chauffeurs en verblijft u in comfortabele hotels, veelal in de buurt van de belangrijke bezienswaardigheden. Tijdens uw strandverblijf op Bali, verblijft u in een luxe viersterrenplus resort aan het strand met een heerlijk zwembad, zodat u rustig kunt bijkomen van alle indrukken die u opgedaan heeft.
Entreegelden inclusief
Wij hebben er voor gekozen om de entreegelden ter waarde van circa € 95 per persoon voor de belangrijkste bezienswaardigheden, zoals de tempelcomplexen Borobudur en Prambanan, het Pandu ereveld, en diverse leuke excursies zoals de workshop Batik schilderen, op te nemen in de prijs zodat u tijdens de reis voor minder onverwachte kosten komt te staan.

Boek reis