Mijn verre reizen Indonesië | 16-daagse privé rondreis met gids/chauffeur Java – Bali (t/m maart 2020)

Home » Producten » Mijn verre reizen Indonesië | 16-daagse privé rondreis met gids/chauffeur Java – Bali (t/m maart 2020)
  • 16-daagse privé rondreis met gids/chauffeur Java - Bali (t/m maart 2020)
Reisduur16 dagen
ReisorganisatieFox Verre Reizen
Soort accommodatieHotel
LandIndonesië

Mijn verre reizen Indonesië | 16-daagse privé rondreis met gids/chauffeur Java – Bali (t/m maart 2020)

2.028,00

Productbeschrijving

Op Java vindt u steden, tempels, een overvloed aan kunst en muziek en indrukwekkende natuurgebieden. U reist per trein langs smaragdgroene rijstvelden en u kunt de zonsondergang bij de Bromo vulkaan zien.
Na een vrij intensieve reis door Java, reist u per boot door naar het ‘Eiland der Goden’ om de laatste dagen van uw reis heerlijk te ontspannen aan de wereldberoemde stranden van Bali.
Een bezoek aan de Borobudur zal een diepe indruk maken. U loopt een lang pad af en omgeven door bomen ziet u het tempelcomplex al opdoemen in de verte. Nog enkele traptreden op en dan bent u er, één van de hoogtepunten van Indonesië en wereldberoemd. Het meer dan 1000 jaar oude Borobudur tempelcomplex is een immens bouwwerk met talloze gedetailleerde standbeelden en indrukwekkende reliëfs over het leven van Boeddha. Eenmaal bovenop de tempel heeft u een onvergetelijk uitzicht over de omgeving.
Comfortabele hotels met de Aziatische gastvrijheid
Gedurende de reis zult u kennis maken met de vriendelijke bevolking. De lokale bewoners doen altijd hun uiterste best om het u naar de zin te maken. Java is groot qua oppervlakte, de bezienswaardigheden liggen verspreid over het eiland. Houd er rekening mee dat er een aantal lange reisdagen tussen zullen zitten. U verblijft tijdens de reis in comfortabele hotels, veelal met zwembad. Oost-Java staat bekend om haar wat eenvoudigere hotels, hier verblijft u in de beste beschikbare accommodaties.
Privéchauffeur én gids
U reist per comfortabele privéauto met privéchauffeur en een Engelssprekende gids. Op Java reist u op basis van halfpension, zo kunt u tijdens de rondreis genieten van een heerlijke lunch terwijl u bijvoorbeeld de hoofdstad Jogjakarta of de imposante Prambanan tempels gaat verkennen. Op Bali is het verblijf inclusief ontbijt. Daarnaast zijn diverse leuke excursies inbegrepen.

Boek reis

Categorieën: , Tags: ,