Mijn verre reizen Indonesië | 22-daagse privé rondreis met gids/chauffeur Sumatra – Java – Bali (t/m maart 2020)

Home » Producten » Mijn verre reizen Indonesië | 22-daagse privé rondreis met gids/chauffeur Sumatra – Java – Bali (t/m maart 2020)
  • 22-daagse privé rondreis met gids/chauffeur Sumatra - Java - Bali (t/m maart 2020)
Reisduur22 dagen
ReisorganisatieFox Verre Reizen
Soort accommodatieHotel
LandIndonesië

Mijn verre reizen Indonesië | 22-daagse privé rondreis met gids/chauffeur Sumatra – Java – Bali (t/m maart 2020)

2.836,00

Productbeschrijving

Deze schitterende rondreis laat u het beste zien van Sumatra, Java en Bali! Een geweldige combinatie van drie verschillende eilanden in één fantastische reis.
Op Sumatra bezoekt u onder andere Medan, het schitterende Tobameer, het Panti natuurreservaat en de Mingkabause Hooglanden. Vervolgens vliegt u naar het geweldige Jakarta, waar we onze tocht voortzetten langs Bandung, Jogjakarta, de indrukwekkende Bromo-vulkaan en Kalibaru. De laatste dagen kunt u heerlijk relaxen op het zonovergoten eiland Bali. Voorafgaand aan deze reis kunt u tevens vier dagen verlengen naar Bohorok, waar u orang-oetans en prachtige jungle vindt!
Mooie hotels met aangename faciliteiten
Wij hebben mooie hotels met comfortabele kamers voor u geselecteerd, waarvan de meeste over een heerlijk verkoelend zwembad beschikken. Elk hotel is uniek en biedt aangename faciliteiten voor een geweldige rondreis. Uw hotel op Bali ligt op loopafstand van het gezellige centrum van Sanur en dichtbij het strand. Het beschikt over meerdere restaurants, een zwembad met en een prachtige spa.
Inclusief niet te missen excursies
Om u tijdens deze reis het beste van de drie eilanden te laten ervaren, hebben wij veel excursies al voor u inbegrepen, evenals de entreegelden. Zo maakt u een boottocht over het schitterende Tobameer, ontdekt u de prachtige Sipisopiso watervallen, verkent u de indrukwekkende zwavelbronnen van Sipoholon en brengt u een bezoek aan het vulkanische Dieng Plateau, de Borobudur en Prambanan.
Tijdens de rondreis reist u in een comfortabele auto met airconditioning, een Engelssprekende gids en een privéchauffeur. Indonesië is groot qua oppervlakte en de bezienswaardigheden liggen veelal verspreid over de verschillende eilanden. Houd er rekening mee dat er een aantal lange reisdagen tussen zullen zitten.

Boek reis

Categorieën: , Tags: ,