Mijn verre reizen Indonesië | Strandvakantie Bintang Bali Resort in Kuta / Bali

Home » Producten » Mijn verre reizen Indonesië | Strandvakantie Bintang Bali Resort in Kuta / Bali
  • Strandvakantie Bintang Bali Resort in Kuta / Bali
Reisduur10 dagen
LandIndonesië
Soort accommodatieHotel
ReisorganisatieFox Verre Reizen

Mijn verre reizen Indonesië | Strandvakantie Bintang Bali Resort in Kuta / Bali

1.033,74

Productbeschrijving

Een heerlijke 10-daagse strandvakantie (7 nachten) in het comfortabele Bintang Bali Resort direct gelegen aan het strand. Iets ten zuiden van Kuta bevindt zich dit comfortabele resort met veel eigen faciliteiten: meerdere restaurants, waaronder een restaurant met mediterrane keuken dat aan het strand ligt, een lobbybar en een poolbar. In het zwembad vind je onder andere een waterval en een heerlijke jacuzzi en de prachtige spa biedt naast geweldige behandelingen ook fantastisch uitzicht op de oceaan.
Bekijk meer foto’s van dit geweldige resort
Kuta
Kuta is één van de meest geliefde badplaatsen van Bali. Kuta ligt aan de zuidwest kust van Bali en kent brede, zeer aangename zandstranden. Wie van zon, zee en gezelligheid houdt, is in Kuta op de juiste plaats. Naast bruisende uitgaansmogelijkheden, heeft Kuta een mooie boulevard die uitnodigt tot een heerlijke wandeling langs het strand.
Lees meer over Kuta
Direct aan het strand
Ramada Bintang Bali Resort bevindt zich direct aan het strand, iets ten zuiden van Kuta. Het gezellige centrum van Kuta met de vele winkels en lekkere restaurants bevindt zich op loopafstand. Ngurah Rai, de internationale luchthaven, is vanaf het resort ongeveer 10 minuten rijden.
Bali Excursiepakket
We hebben verschillende excursies voor je georganiseerd die je op het eiland kunt ondernemen. Vier van onze favoriete excursies, waarvan wij denken dat ze niet mogen ontbreken tijdens een reis naar Bali, bieden wij aan in ons voordelige excursiepakket. Je krijgt er tevens de transfers van de luchthaven naar het hotel gratis bij!
 Ontdek het Bali Excursiepakket
Wil je liever langer verblijven? Het is mogelijk om de reis per nacht te verlengen.

Boek reis

Categorieën: , Tags: ,