Mijn verre reizen Japan | 15/16-daagse groepsrondreis Land van de Geisha's

Home » Producten » Mijn verre reizen Japan | 15/16-daagse groepsrondreis Land van de Geisha's
  • 15/16-daagse groepsrondreis Land van de Geisha's
Reisduur15 dagen
LandJapan
Soort accommodatieHotel
ReisorganisatieFox Verre Reizen

Mijn verre reizen Japan | 15/16-daagse groepsrondreis Land van de Geisha's

4.639,00

Productbeschrijving

Maak tijdens deze indrukwekkende rondreis door Japan kennis maken met één van de meest fascinerende culturen ter wereld. Een bijzondere ervaring!
 
We bezoeken de bekende bezienswaardigheden van het schiereiland Kyushu en het hoofdeiland Honshu en combineren de moderne steden en de indrukwekkende natuur met het traditionele platteland. De reis begint in Nagasaki om vervolgens te verblijven in de omgeving van Beppu, bekend om de heetwaterbronnen. Via het tempel eiland Miyajima en Hiroshima reizen we door naar Kyoto. In het traditionele plaatsje Matsumoto bezoeken we het mysterieuze zwarte kraaienkasteel. Onze laatste stop is het Kawaguchimeer, aan de voet van Japan's hoogste berg, Mount Fuji. De rondreis eindigt in de indrukwekkende metropool Tokyo, met volop vrije tijd heeft om de moderne en traditionele kant van de stad te ontdekken.
Comfortabele hotels en vervoer
Zoals je van ons gewend bent, verblijven we in comfortabele hotels, veelal in de buurt van de belangrijke bezienswaardigheden. We reizen zowel per comfortabele bus als per supersnelle Shinkansen bullettrein. Een niet te missen ervaring!
Heel veel inclusief
Tijdens deze reis zijn veel leuke excursies al inbegrepen in de reissom. Zo genieten we van een welkomstdiner en zijn de excursies naar Nikko National Park en Nara, de eerste Keizerlijke hoofdstad van Japan, inclusief! Ook bezoeken we het Matsumoto Kasteel en een wasabi boerderij. De entreegelden zijn al bij de prijs inbegrepen.

Boek reis

Categorieën: , Tags: ,