Mijn verre reizen Maleisië | 14-daagse privé rondreis met gids/chauffeur Maleisië Taman Negara

Home » Producten » Mijn verre reizen Maleisië | 14-daagse privé rondreis met gids/chauffeur Maleisië Taman Negara
  • 14-daagse privé rondreis met gids/chauffeur Maleisië Taman Negara
Reisduur14 dagen
ReisorganisatieFox Verre Reizen
Soort accommodatieHotel
LandMaleisië

Mijn verre reizen Maleisië | 14-daagse privé rondreis met gids/chauffeur Maleisië Taman Negara

2.248,00

Productbeschrijving

Maleisië is een afwisselende reisbestemming. Je vindt er torenhoge wolkenkrabbers en indrukwekkende natuurgebieden. Zo ben je het ene moment in wereldstad Kuala Lumpur, waar je kunt genieten van heerlijk streetfood en een indrukwekkende mix van bouwstijlen kunt bewonderen, het volgende moment wandel je door de miljoenen jaren oude jungle Taman Negara.
Gedurende deze reis nemen wij je mee naar de wereldberoemde hoogtepunten van het vriendelijke Maleisië. De reis begint in Kuala Lumpur, waar je de Petronas Towers van maar liefst 450 meter hoogte bezoekt. Hierna volgt een spannende tocht door de jungle van Taman Negara, waarna je aankomt op Penang. Hier vind je een unieke mix van oud Azië gecombineerd met Westerse invloeden, prachtige tropische stranden en indrukwekkende tempels.
Comfortabele hotels met gunstige ligging
Maleisië is één van de meest moderne landen in Azië, daardoor zijn de meerderheid van de hotels van goede kwaliteit. Je verblijft gedurende de reis voornamelijk in viersterrenhotels, op gunstige locaties en waar mogelijk met een heerlijk zwembad. Ook hebben wij voor je een bijzondere overnachting midden in de jungle van Taman Negara gepland. De bungalows zijn alleen bereikbaar met de boot over de rivier.
Comfortabel vervoer naar de mooiste plekken van Maleisië
Wij vinden het belangrijk dat je je op een comfortabele manier kunt verplaatsen. Daarom hebben wij een airconditioned mini-bus geregeld, inclusief de eigen privéchauffeur/gids. Op deze manier kun je Maleisië comfortabel ontdekken!
Een aantal excursies is al inclusief, bijvoorbeeld een boottocht over de Tembeling-rivier. Je vaart diep in de 130 miljoen jaar oude jungle en de beste manier om de jungle te beleven is door er rustig doorheen te varen in een echte longboat!

Boek reis

Categorieën: , Tags: ,