Mijn verre reizen Maleisië | 15-daagse groepsrondreis Maleisië – Taman Negara

Home » Producten » Mijn verre reizen Maleisië | 15-daagse groepsrondreis Maleisië – Taman Negara
  • 15-daagse groepsrondreis Maleisië - Taman Negara
Reisduur15 dagen
ReisorganisatieFox Verre Reizen
Soort accommodatieHotel
LandMaleisië

Mijn verre reizen Maleisië | 15-daagse groepsrondreis Maleisië – Taman Negara

1.829,00

Productbeschrijving

Maleisië is een heerlijk land om door heen te reizen. De mensen zijn vriendelijk, het eten is er heerlijk en veilig en het is er minder chaotisch dan in andere Aziatische landen. Deze reis doet het vaste land van Maleisië aan, ook wel het Peninsula genoemd. 
De reis begint in de fascinerende hoofdstad Kuala Lumpur (ook wel KL genoemd door de locals), waar koloniale gebouwen en de moderne wolkenkrabbers elkaar afwisselen. We ontdekken de bekende en minder bekende plekjes van deze bruisende stad. 
Daarna gaan we per longtail boot  over de Trembling rivier naar Taman Negara, de oudste jungle ter wereld, met haar indrukwekkende natuur. Vanuit ons comfortabele hotel midden in de jungle maken we een nachtwandeling en een canopy walk.
Vervolgens rijden we in westelijke richting naar de prachtige Cameron Highlands, een glooiend landschap waar we overnachten temidden van thee- en fruitplantages.
Op het eiland Penang verblijven we in de levendige en koloniale stad Georgetown, waar de verschillende bevolkingsgroepen in harmonie met elkaar samenleven.
Om alle indrukken te verwerken en even lekker te relaxen eindigt de reis op het tropische eiland Langkawi.
Zoals je van ons gewend bent zijn alle entreegelden en heel excursies al in de reis inbegrepen. We overnachten in comfortabele hotels op basis van logies-ontbijt.

Boek reis

Categorieën: , Tags: ,