Mijn verre reizen Maleisië | 15-daagse single groepsreis Maleisië: Streetfood, Strand en Slingerapen

Home » Producten » Mijn verre reizen Maleisië | 15-daagse single groepsreis Maleisië: Streetfood, Strand en Slingerapen
  • 15-daagse single groepsreis Maleisië: Streetfood
Reisduur15 dagen
ReisorganisatieFox Verre Reizen
Soort accommodatieHotel
LandMaleisië

Mijn verre reizen Maleisië | 15-daagse single groepsreis Maleisië: Streetfood, Strand en Slingerapen

2.069,00

Productbeschrijving

Deze prachtige reis begint met de directe, comfortabele vlucht van KLM naar de fascinerende hoofdstad Kuala Lumpur, waar koloniale gebouwen en de moderne wolkenkrabbers elkaar afwisselen. Daarna gaan we op weg naar Taman Negara, de oudste jungle ter wereld, met haar indrukwekkende natuur. Vervolgens rijden we in westelijke richting naar de prachtige Cameron Highlands, een glooiend landschap waar we overnachten temidden van thee- en fruitplantages. Op het eiland Penang verblijven we in de levendige stad Georgetown, waar de verschillende bevolkingsgroepen in harmonie met elkaar samenleven. De reis eindigt op het tropische eiland Langkawi.
Comfortabele hotels en vervoer
Zoals je van ons gewend bent, zorgen wij voor comfortabel vervoer met ervaren chauffeurs en verblijf je in comfortabele hotels, veelal in de buurt van de belangrijke bezienswaardigheden. Op Langkawi verblijven we bijvoorbeeld in een heerlijk viersterrenresort aan zee. We vliegen bovendien comfortabel en non-stop met KLM naar de bruisende metropool Kuala Lumpur.
Veel inclusief
Tijdens deze reis zijn al veel leuke excursies inbegrepen in de reissom, wel zo makkelijk! Denk aan een welkomstdrankje op een rooftop bar in Kuala Lumpur, ontdekken we per fiets bekend en onbekend Kuala Lumpur, maken we een prachtige boottocht door de jungle over de Tembeling rivier,  aanschouwen we het spookachtige Mossy Forest in Cameron Highlands en ontdekken we het levendige Georgetown per trishaw!.
Ook op culinair gebied is er al veel inclusief. We dineren in KL in een Chinees restaurant, hebben een high tea in een Brits landhuis, hebben een heerlijke barbecue in Taman Negara en ontdekken de Maleisische fondue, de steamboat.

Boek reis

Categorieën: , Tags: ,