Mijn verre reizen Maleisië | 19-daagse groepsrondreis Maleisië – Borneo (Sarawak)

Home » Producten » Mijn verre reizen Maleisië | 19-daagse groepsrondreis Maleisië – Borneo (Sarawak)
  • 19-daagse groepsrondreis Maleisië - Borneo (Sarawak)
Reisduur19 dagen
ReisorganisatieFox Verre Reizen
Soort accommodatieHotel
LandMaleisië

Mijn verre reizen Maleisië | 19-daagse groepsrondreis Maleisië – Borneo (Sarawak)

1.999,00

Productbeschrijving

Ga mee met deze avontuurlijke rondreis dwars door de spectaculaire natuur van Borneo. We gaan op zoek naar orang-oetans en verblijven middenin de dichtbegroeide jungle. Dé perfecte plek om prachtige wandelingen door de natuur te maken.
We starten de reis in Borneo en genieten van de overweldigende natuur en komen bij van deze indrukken aan het strand van Damai Beach aan de Zuid-Chinese Zee. Op het vaste land van West-Maleisië  bezoeken we de bruisende stad Kuala Lumpur en zoeken we de koelte op in de Cameron Highlands. Hier groeit het heerlijkste fruit en genieten we van de uitzichten over de theeplantages. Ook ontdekken we het eiland Penang, een smeltkroes van culturen. De reis eindigt op het tropische eiland Langkawi, waar we verblijven in een heerlijk viersterrenresort aan zee.
Comfortabele en centraal gelegen hotels
Zoals je van ons gewend bent, zorgen wij voor comfortabel vervoer met ervaren chauffeurs en verblijven we in comfortabele hotels, veelal in de buurt van de belangrijke bezienswaardigheden. Zo verblijven we in Kuching in een hotel in het hart van Kuching én aan de rivier en in Georgetown op Penang op loopafstand van het historische centrum.
Onze reisspecialisten staan voor je klaar
Onze Nederlandssprekende reisleiders weten alles over Maleisië en maken er een geweldige reis van. Reisleider Floris vertelt: “Een reis naar Maleisisch Borneo én het schiereiland is een kennismaking met de jungle. Ik wijs mijn reizigers er altijd op dat ze moeten absorberen. Niet blindelings lopen en praten, maar stil staan. Midden in de jungle. Om je heen kijken, omhoog, achterom en beseffen dat je in Borneo bent…”

Boek reis

Categorieën: , Tags: ,