Mijn verre reizen Sri Lanka | 15-daagse groepsrondreis Klassiek Sri Lanka

Home » Producten » Mijn verre reizen Sri Lanka | 15-daagse groepsrondreis Klassiek Sri Lanka
  • 15-daagse groepsrondreis Klassiek Sri Lanka
Reisduur15 dagen
LandSri Lanka
Soort accommodatieHotel
ReisorganisatieFox Verre Reizen

Mijn verre reizen Sri Lanka | 15-daagse groepsrondreis Klassiek Sri Lanka

1.349,00

Productbeschrijving

Een klassieker uit het FOX aanbod. Geniet tijdens deze rondreis van dit nog ongerepte en bijzonder gastvrije land! Je zult versteld staan van de diversiteit van deze complete rondreis door Sri Lanka!
Onze Nederlandssprekende reisleiders nemen je graag mee naar de meest bijzondere plekken. Neem bijvoorbeeld reisleider Dominique. Hij is een ware Sri Lanka kenner en kan je dus als geen ander vertellen over het land: “Al aan het begin van de reis plannen we een heel bijzonder bezoek. We maken een bootsafari, waarbij mijn gasten een eerste indruk krijgen van de veelzijdige natuur van Sri Lanka. Nadat we vanuit de lagune de zon hebben zien ondergaan, worden we welkom geheten door een gastvrije vissersfamilie, die een BBQ voor ons bereid hebben. Een betere kennismaking met de gastvrijheid van de Sri Lankanen is er niet!”
Comfortabele, centraal gelegen hotels
Zoals je van ons gewend bent, zorgen wij voor comfortabel vervoer met ervaren chauffeurs en verblijven we in uitstekende hotels, veelal in de buurt van de belangrijke bezienswaardigheden. De meeste hotels hebben ook een heerlijk zwembad. De verzorging is tijdens de gehele reis op basis van halfpension. De reis eindigt aan de westkust in een heerlijk viersterrenresort!
Excursies inclusief
Wij hebben er voor gekozen om een aantal leuke excursies alvast in de reis op te nemen, zoals de jeepsafari om olifanten te spotten, een dansvoorstelling van de Kandy vuurdansers en een treinrit door het spectaculaire berglandschap in het midden van het land.

Boek reis

Categorieën: , Tags: ,