Mijn verre reizen Sri Lanka | 15-daagse privé rondreis met gids/chauffeur Klassiek Sri Lanka

Home » Producten » Mijn verre reizen Sri Lanka | 15-daagse privé rondreis met gids/chauffeur Klassiek Sri Lanka
  • 15-daagse privé rondreis met gids/chauffeur Klassiek Sri Lanka
Reisduur15 dagen
LandSri Lanka
Soort accommodatieHotel
ReisorganisatieFox Verre Reizen

Mijn verre reizen Sri Lanka | 15-daagse privé rondreis met gids/chauffeur Klassiek Sri Lanka

1.617,00

Productbeschrijving

Sri Lanka is een prachtige, kleurrijke bestemming die haar bezoekers met open armen ontvangt. Het is een land van tegenstellingen, ontzettend vriendelijke inwoners en een natuurlijke diversiteit die je op weinig plekken zo zult aantreffen.
Je vliegt naar Colombo, waar je de eerste twee dagen in een strandhotel aan de Indische Oceaan verblijft om te acclimatiseren. Hier maak je een prachtige boottocht door de lagune van Ranweli. Vervolgens bezoek je de indrukwekkende rotstempels van Dambulla. Hier vind je schitterende standbeelden en de grottempels zijn al meer dan 2000 jaar oud!
Overnachten in comfortabele hotels
Gedurende de reis verblijf je in comfortabele hotels, op ideale locaties. Zo verblijf je bijvoorbeeld bij Sigiriya vlakbij de beroemde Sigiriya leeuwenrots. Waar mogelijk is er een heerlijk zwembad. Om het af te maken sluit je de reis af in een heerlijk hotel aan het strand, zo kun je alles wat je gezien hebt nog even goed verwerken voor de terugreis.
Bekijk meer informatie over deze mooie hotels
Je reist per auto met chauffeur
Je reist per comfortabele airconditioned auto met Engelssprekende privéchauffeur/gids die je het mooiste van Sri Lanka laat zien. Wij hebben ook een tour langs de indrukwekkende hoogtepunten van Kandy voor je gepland. Zo bezoek je de prachtige Tempel van de Tand en kun je de beroemde botanische tuinen verkennen.

Boek reis

Categorieën: , Tags: ,