Mijn verre reizen Thailand | 11-daagse rondreis Centraal-Thailand

Home » Producten » Mijn verre reizen Thailand | 11-daagse rondreis Centraal-Thailand
  • 11-daagse rondreis Centraal-Thailand
Reisduur11 dagen
ReisorganisatieAsia Direct
Aantal personen2
LandThailand

Mijn verre reizen Thailand | 11-daagse rondreis Centraal-Thailand

910,00

Een geweldige rondreis Thailand, waarbij je stad, jungle en strand bezoekt. Eén van de hoogtepunten is een overnachting op een idyllisch drijvend hotel!

Productbeschrijving

Wist je dat je iedere reis op maat kunt (laten) aanpassen? Hierdoor is jouw reis altijd uniek en binnen budget!Natuur en cultuur wisselen elkaar af tijdens deze gevarieerde rondreis Thailand. Je begint in de kleurrijke Thaise hoofdstad Bangkok. De komende dagen leer je deze stad vol tegenstrijdigheden beter kennen met bezoeken aan een aantal bijzondere trekpleisters, zoals het Koninklijk Paleis en Wat Pho, de tempel met de gigantische liggende gouden Boeddha. Ook leer je de stad op geheel andere wijze kennen tijdens de boottocht over de Klongs. Uiteraard heb je ook de mogelijkheid Bangkok per fiets beter te leren kennen. Een niet te missen ervaring!
Vervolgens bezoek je het oudste en één van de mooiste nationale parken van Thailand: Khao Yai. Hier leven vele bijzondere wilde dieren, waaronder olifanten en tijgers. Daarna reis je via de oude historische hoofdstad Ayuthaya naar Kanchanaburi, beroemd van de Thailand – Birma spoorlijn en de brug over de river Kwai. Naast een bezoek aan deze beroemde brug, kun je de prachtige Erawan watervallen met haar 7 niveaus bekijken of zelfs een verfrissende duik in het heldere water nemen. Nadat je de nacht heb doorgebracht in een uniek en uitermate sfeervol drijvend hotel, is het tijd om heerlijk te ontspannen op het populaire strand van Hua Hin.
Kortom, deze Jungle, Stad en Strand rondreis door Thailand is een onvergetelijke trip boordevol afwisseling en avontuur!

Boek reis

Categorieën: , Tags: ,