Reizen naar Laos | 13-Daagse rondreis Best of Laos

Home » Producten » Reizen naar Laos | 13-Daagse rondreis Best of Laos
  • 13-Daagse rondreis Best of Laos
Reisduur13 dagen
LandLaos
Aantal personen2
ReisorganisatieAsia Direct

Reizen naar Laos | 13-Daagse rondreis Best of Laos

1.602,00

Laos is een prachtige bestemming, een land waar het lijkt of je even terug de tijd in gaat. Jarenlang was het geïsoleerd van de rest van de wereld, maar Laos is er nu helemaal klaar voor om ontdekt te worden! Met haar charmante steden en vriendelijke bevolking, is Laos voor velen een hoogtepunt van hun reis door Azië.Deze rondreis neemt je mee van noord naar zuid langs de mooiste plekken van Laos. Bezoek de hoogtepunten van de historische UNESCO stad Luang Prabang en zwem in de smaragdgroene meren van de Kueng Si watervallen.Ga in Phonsavan op een indrukwekkende tour naar de Plain of Jars en vaar tijdens een boottocht in Hin Boun door de prachtige 7 kilometer lange Kong Lor grot. Daarnaast wordt het zuiden gedomineerd door het Bolaven Plateau, een vruchtbaar hoogland dat zich verspreidt over de vier centrale provincies van Laos. Het is een prachtig groen gebied met bloeiende koffieplantages en onstuimige watervallen. Tijdens je verblijf in Pakse heb je genoeg tijd om dit hoogtepunt te verkennen.Je sluit af op het eilandje Don Khone dat onderdeel is van de 4000 eilanden. Maak een fietstocht door de rotsachtige omgeving en spot als je geluk hebt de zeldzame Irrawaddy dolfijn. Cultuur wordt afgewisseld met prachtige natuur en zal ervoor zorgen dat je nog veel meer van Laos wilt zien!

Productbeschrijving

Reizen naar Laos

Laos is een prachtige bestemming, een land waar het lijkt of je even terug de tijd in gaat. Jarenlang was het geïsoleerd van de rest van de wereld, maar Laos is er nu helemaal klaar voor om ontdekt te worden!

Met haar charmante steden en vriendelijke bevolking, is Laos voor velen een hoogtepunt van hun reis door Azië. Deze rondreis neemt je mee van noord naar zuid langs de mooiste plekken van Laos.

Bezoek de hoogtepunten van de historische UNESCO stad Luang Prabang en zwem in de smaragdgroene meren van de Kueng Si watervallen.

Ga in Phonsavan op een indrukwekkende tour naar de Plain of Jars en vaar tijdens een boottocht in Hin Boun door de prachtige 7 kilometer lange Kong Lor grot.

Daarnaast wordt het zuiden gedomineerd door het Bolaven Plateau, een vruchtbaar hoogland dat zich verspreidt over de vier centrale provincies van Laos.

Het is een prachtig groen gebied met bloeiende koffieplantages en onstuimige watervallen. Tijdens je verblijf in Pakse heb je genoeg tijd om dit hoogtepunt te verkennen.Je sluit af op het eilandje Don Khone dat onderdeel is van de 4000 eilanden.

Maak een fietstocht door de rotsachtige omgeving en spot als je geluk hebt de zeldzame Irrawaddy dolfijn. Cultuur wordt afgewisseld met prachtige natuur en zal ervoor zorgen dat je nog veel meer van Laos wilt zien!

Informatie reis

Categorieën: , Tag: