Mijn verre reizen Oostenrijk | 14-daagse treinrondreis de Oriënt Express van Wenen naar Istanbul

Home » Producten » Mijn verre reizen Oostenrijk | 14-daagse treinrondreis de Oriënt Express van Wenen naar Istanbul
  • 14-daagse treinrondreis de Oriënt Express van Wenen naar Istanbul
Reisduur14 dagen
ReisorganisatieFox Verre Reizen
Soort accommodatieHotel
LandOostenrijk

Mijn verre reizen Oostenrijk | 14-daagse treinrondreis de Oriënt Express van Wenen naar Istanbul

2.648,00

Productbeschrijving

Ga met ons mee op deze nieuwe treinrondreis langs de mooiste hoofdsteden in Centraal-Europa en sluit je reis af in het zinderende Istanbul! Met een perfecte combi van moderne internationale en ouderwetse Oost-Europese treinen reis je over de oude route van de Oriënt Express. Op de meeste trajecten reis je overdag, zodat je met volle teugen van het afwisselende landschap kunt genieten. Achtereenvolgens worden er zeer verschillende, maar allemaal bijzondere steden bezocht in een intrigerend stuk Europa. De reis eindigt in het machtige Istanbul. Een subtiele mix van Europese en Aziatische invloeden maken dit een stad om verliefd op te worden. Deze reis biedt je een ontspannen tocht door Centraal-Europa en de Balkan.
Privécoupé in de nachttrein en comfortabele, centraal gelegen hotels 
Zoals je van ons gewend bent, zorgen wij voor comfortabel vervoer per trein en vaak hebben we ook de transfer naar je hotel voor je ingeboekt – tenzij het hotel echt op loopafstand van het treinstation ligt. Je overnacht in goede toeristenklassehotels, veelal in de buurt van de belangrijke bezienswaardigheden. Overal is het ontbijt inbegrepen, en je verblijft over het algemeen twee nachten in elke stad zodat je één volle dag de kans hebt om de stad te ontdekken. Je overnacht ook een aantal keer aan boord van de trein, in dat geval hebben wij alvast een privécoupé voor je ingeboekt zodat je zeker weet dat je de coupé met niemand anders hoeft te delen. Voor de terugreis vanaf Istanbul boeken we je op een comfortabele KLM vlucht, en natuurlijk is je bagage daarbij ook inbegrepen!
Inbegrepen excursies
In de reissom zijn al enkele excursies opgenomen, zoals een excursie in de Slowaakse hoofdstad Bratislava, een stadstour door Sofia in Bulgarije en een bezoek aan het zomerpaleis van Keizerin Sissi in Hongarije. Alle excursies worden begeleid door een Engelssprekende gids. Ook hebben we de draagvleugelboot van Bratislava naar Boedapest in Hongarije voor je geregeld, een mooie manier van reizen! Wil je nog méér beleven? Ter plaatse kun je nog wat extra excursies doen, maar let op: deze dien je reeds bij boeking vast te leggen. Zie hiervoor het tabblad ‘extra opties’.

Boek reis

Categorieën: , Tags: ,