Reizen naar Kroatië | Highlights of the Balkan

Home » Producten » Reizen naar Kroatië | Highlights of the Balkan
  • Reizen naar  | Highlights of the Balkan
Reisduur19dagen
VertrekdatumDiverse data
RegioEuropa
LandKroatië, Montenegro
ReisorganisatieTenzing Travel

Reizen naar Kroatië | Highlights of the Balkan

2.499,00

Productbeschrijving

Highlights of the Balkan

De schilderachtige baaitjes, heerlijke stranden en historische steden van Kroatië zijn de afgelopen jaren steeds bekender geworden.

De rest van de Balkan is nog minder bekend en misschien iets waar u zich niet direct een goede voorstelling bij kunt maken.

Deze rondreis neemt u dan ook mee langs deze onbekendere plaatsen, verborgen pareltjes waar de tijd soms nog stil lijkt te hebben gestaan. U start de reis in de gemoedelijke kustplaats Split, waarna u richting het zuiden naar de pittoreske plaats Makarska reist.

Hier geniet u niet alleen van mooie stranden, maar ook van een bergachtig binnenland. Vervolgens is het tijd om de grens over te steken en het fotogenieke plaatsje Mostar te bezoeken in Bosnië en Herzegovina, voordat u verder reist naar het indrukwekkende Durmitor National Park, een fenomenaal natuurgebied in het noorden van Montenegro.

De mondaine badplaats Budva is de volgende stop en hier geniet u van het kristalheldere water van de Adriatische Zee. Het historische en gezellige Dubrovnik wordt uiteraard niet overgeslagen voordat deze reis ten einde komt met een verblijf op het geweldige eiland Brač met zijn fijne stranden en authentieke dorpjes.

 

Informatie reis

Categorieën: , Tags: , ,