Mijn verre reizen Argentinië en Chili | 18-daagse privé rondreis diverse vervoerstypes Meren & Gletsjers van Patagonië

Home » Producten » Mijn verre reizen Argentinië en Chili | 18-daagse privé rondreis diverse vervoerstypes Meren & Gletsjers van Patagonië
  • 18-daagse privé rondreis diverse vervoerstypes Meren & Gletsjers van Patagonië
Reisduur18 dagen
LandArgentinië, Chili
Soort accommodatieHotel
ReisorganisatieFox Verre Reizen

Mijn verre reizen Argentinië en Chili | 18-daagse privé rondreis diverse vervoerstypes Meren & Gletsjers van Patagonië

2.998,50

Productbeschrijving

Argentinië en Chili zijn in razend tempo topbestemmingen van Zuid-Amerika geworden. Ontdekt u zelf tijdens deze schitterende reis waarom!
U komt, na een non-stop vlucht met KLM vanuit Amsterdam, aan in Buenos Aires, het Parijs van Zuid-Amerika. Hierna vervolgt u de reis in het merendistrict van Argentinië waar u uw huurauto in ontvangst neemt (inbegrepen in de reissom!). Verken hier de omgeving van onder andere Bariloche met zijn beboste bergen, kleurrijke meren en kristalheldere watervallen.

Vervolgens neemt u een comfortabele nachtbus naar Patagonië waar u wandelingen rond El Chaltén kunt maken en het nationale park Torres del Paine in Chili bezoekt. Als absoluut hoogtepunt bezoekt u de Perito Moreno gletsjer, waar met donderend geraas tonnen ijs afbreken en in het meer storten. Deze reis laat u het mooiste zien dat het zuiden van Argentinië en Chili te bieden heeft!

Huurauto
U rijdt met uw reisgezelschap in een gehuurde auto categorie Compact (Chevrolet Corsa of gelijkwaardig), deze is inclusief in de reissom.  Bepaalde trajecten legt u af per openbaar vervoer, één traject wordt gedaan per comfortabele nachtbus. Een verrassende ervaring!

Kleinschalige hotels
Tijdens deze rondreis verblijft u veelal in kleinschalige hotels inclusief ontbijt op bijzondere locaties. De overnachting in het nationale park Torres del Paine in Chili is hier een mooi voorbeeld van, hier overnacht u in een hotel middenin in de natuur.

Inclusief
Wij hebben ervoor gekozen om de autohuur, het ontbijt en een roadbook met wegenkaarten op te nemen in de prijs. Ook reserveren we vanaf nu in Buenos Aires een leuke fietstour voor u! Dit scheelt weer in de uitgaven ter plaatse.

Boek reis