Mijn verre reizen Canada | 16-daagse privé familiereis Wonderen van West-Canada

Home » Producten » Mijn verre reizen Canada | 16-daagse privé familiereis Wonderen van West-Canada
  • 16-daagse privé familiereis Wonderen van West-Canada
Reisduur16 dagen
ReisorganisatieFox Verre Reizen
Soort accommodatieHotel
LandCanada

Mijn verre reizen Canada | 16-daagse privé familiereis Wonderen van West-Canada

2.808,00

Productbeschrijving

Het onmetelijke West-Canada is het land van indianen en kolonisten, ruimte en ruige natuur, beren, canyons, wintersportoorden, hot springs, gletsjers, bergmeren en flitsende steden als Calgary en Vancouver. Tijdens deze avontuurlijke rondreis verblijf je onderweg steeds minimaal twee nachten op één locatie. 
Je trapt de reis af in Calgary, de toegangspoort tot de Rockies in de staat Alberta. Dan trek je richting de ruige natuur van de Canadese Rockies voor een bezoek aan de Kananaskis Vallei, Banff NP en  de hot springs. Via een panoramische route (deels over de bekende Icefield Parkway) kom je aan in Jasper NP voor een ultieme Rockies-ervaring boordevol puur natuur en wildlife. Van de staat Alberta trek je naar British Columbia. Je volgt de goldrush route langs afwisselend uitgestrekte prairies en velden met wijnranken. Je reist door naar Vancouver Island waar je verblijft in het koloniale Victoria waar je op walvisexcursie gaat. Het eindpunt van de reis is Vancouver. Je verblijf in deze metropool voelt aan als een heerlijke city trip. 
Comfortabel vervoer en goede hotels
Zoals je van ons gewend bent, zorgen wij voor een ruime, comfortabele huurauto met voldoende kofferruimte. We overnachten in comfortabele middenklasse familiehotels, veelal met zwembad, zodat er 's middags lekker gezwommen kan worden! Je overnacht meerdere nachten in respectievelijk Kananaskis, Banff, Jasper, Harrison Hot Springs, Victoria en Vancouver.
Entreegelden inclusief
Wij hebben er voor gekozen om de entreegelden voor de belangrijkste bezienswaardigheden en excursies op te nemen in de prijs, zodat je tijdens de reis voor minder onverwachte kosten komt te staan. Zo is de gondel naar de top van Sulphur Mountain in Banff NP inbegrepen, net als een wildlife excursie in Banff en een walvisboottocht in Victoria.

Boek reis

Categorieën: , Tags: ,