Mijn verre reizen Verenigde Staten | 13-daagse privé rondreis Florida The Sunshine State

Home » Producten » Mijn verre reizen Verenigde Staten | 13-daagse privé rondreis Florida The Sunshine State
  • 13-daagse privé rondreis Florida The Sunshine State
Reisduur13 dagen
ReisorganisatieFox Verre Reizen
Soort accommodatieHotel
LandVerenigde Staten

Mijn verre reizen Verenigde Staten | 13-daagse privé rondreis Florida The Sunshine State

2.133,00

Productbeschrijving

Wuivende palmbomen, langgerekte hagelwitte zandstranden, bruisende steden, indrukwekkende natuur en tientallen pretparken; in Florida vind je het allemaal! Deze privéreis begint in pretparkhoofdstad Orlando. Via historisch St. Augustine en de zandstranden van Miami Beach rij je naar het zuidelijkste puntje van Florida, Key West. Via de Golf van Mexico kom je aan in Sarasota, dat rijk is aan kunst en cultuur. Ter afsluiting verblijf je aan de Crystal River, waar veel activiteiten mogelijk zijn!
Mooie hotels met ruime kamers
Wij hebben alle hotelovernachtingen voor je verzorgd! Je verblijft tijdens de reis in zeer comfortabele middenklasse-hotels met ruime en verzorgde kamers. De hotels beschikken over de ideale locatie en faciliteiten voor een geweldige rondreis door Florida. Zo liggen de hotels vlak bij het strand en het hotel in Orlando biedt een shuttleservice naar de bekende attractieparken in Orlando. 
Private selfdrive
Je rijdt met je eigen reisgezelschap in een huurauto. Het grote voordeel van het hebben van eigen vervoer is dat je zelf kunt bepalen wanneer je vertrekt en waar je onderweg stopt. Wil je ergens een foto van maken? Of een verkoelend drankje drinken? Je kunt stoppen waar en wanneer je wilt en het eigen reistempo bepalen. De afstanden in de Verenigde Staten tussen de bezienswaardigheden zijn soms groot, maar de wegen zijn van goede kwaliteit. Daarnaast ontvang je van ons een zeer uitgebreide, Nederlandstalige route- en reisgids aangepast op jouw persoonlijke reisschema, zodat je alles makkelijk kunt vinden. De meeste hotels beschikken over eigen parkeergelegenheid, vaak tegen betaling.

Boek reis