Mijn verre reizen Verenigde Staten | 14-daagse privé rondreis met huurauto Het Beste van het Westen

Home » Producten » Mijn verre reizen Verenigde Staten | 14-daagse privé rondreis met huurauto Het Beste van het Westen
  • 14-daagse privé rondreis met huurauto Het Beste van het Westen
Reisduur14 dagen
ReisorganisatieFox Verre Reizen
Soort accommodatieHotel
LandVerenigde Staten

Mijn verre reizen Verenigde Staten | 14-daagse privé rondreis met huurauto Het Beste van het Westen

1.673,00

Productbeschrijving

Tijdens deze geweldige privé rondreis rij je in een huurauto langs de hoogtepunten van het westen van de Verenigde Staten. 
We hebben met de grootst mogelijke zorg een route samengesteld die begint in San Francisco en via o.a. Yosemite, Bryce Canyon, Monument Valley en de Grand Canyon naar Los Angeles leidt. Wil je tijdens de reis liever een paar dagen langer ergens blijven? Of extra hoogtepunten zoals Death Valley, Hawaï en een stop-over naar New York toevoegen? Dat kan! Je kunt deze West-Amerika reis aanpassen naar jouw reiswensen in onze 'zelf aanpassen'-dialoog. Jij bepaalt het tempo.
Comfortabele hotels met aangename faciliteiten
Naast de fantastische route hebben wij ook alvast de hotels voor je geselecteerd. Je overnacht in comfortabele en gunstig gelegen toeristenklassehotels die stuk voor stuk over de juiste faciliteiten beschikken voor een aangenaam verblijf. De reis begint in het hart van San Francisco, op loopafstand van Union Square en het hotel in Visalia beschikt over zowel een binnen- als buitenzwembad, een volledig uitgeruste spa en in het nabijgelegen park kun je onder meer tennissen, vissen en golfen. Je kunt de hotels tevens gemakkelijk upgraden en/of naar wens verlengen.
Private selfdrive
Ook de autohuur is inbegrepen in de reissom. Standaard is een categorie B huurauto inclusief (Nissan Versa of gelijkwaardig). Naar wens kun je deze auto upgrade naar een fullsize, SUV of een minivan. Het grote voordeel van het hebben van eigen vervoer is dat je zelf kunt bepalen wanneer je vertrekt en waar je onderweg stopt. De afstanden tussen de steden en nationale parken in Amerika zijn groot, maar de wegen zijn van goede kwaliteit en de natuur onderweg is prachtig. Je ontvangt van ons tevens een zeer uitgebreide Nederlandstalige routebeschrijving met tips en bezienswaardigheden voor onderweg.

Boek reis