Mijn verre reizen Verenigde Staten | 16-daagse privé rondreis met huurauto Yellowstone & Rocky Mountains

Home » Producten » Mijn verre reizen Verenigde Staten | 16-daagse privé rondreis met huurauto Yellowstone & Rocky Mountains
  • 16-daagse privé rondreis met huurauto Yellowstone & Rocky Mountains
Reisduur16 dagen
ReisorganisatieFox Verre Reizen
Soort accommodatieHotel
LandVerenigde Staten

Mijn verre reizen Verenigde Staten | 16-daagse privé rondreis met huurauto Yellowstone & Rocky Mountains

2.769,00

Productbeschrijving

Tijdens deze uitgebreide reis rij je zelf langs de allermooiste nationale parken van Amerika. De reis brengt je onder andere naar het Yellowstone National Park, onbetwist een hoogtepunt van de reis. Dit reusachtige nationale park heeft duizenden werkende bronnen en geisers, een waanzinnig natuurspektakel! De reis wordt vervolgt naar Mount Rushmore, waar de indrukwekkende uitgehakte hoofden van de voormalige presidenten te zien zijn. Je brengt tevens een bezoek aan het bijzondere Salt Lake City en vervolgens ga je terug naar Denver, de mooie hoofdstad van Colorado. Een onvergetelijke reis vol prachtige natuurwonderen!
Leuke afwisseling van mooie hotels
Wij hebben alle hotelovernachtingen tijdens deze geweldige rondreis door Amerika al voor je verzorgd. Je overnacht in toeristenklasse hotels die van alle gemakken en comfort zijn voorzien. De verschillende comfortabele hotels wisselen elkaar mooi af en elk hotel beschikt over zeer aangename faciliteiten. Het hotel in Billings bijvoorbeeld, ligt tussen het Yellowstone National Park en het Big Horn National Park en beschikt naast prachtige kamers over een fitness center, een casino en een heerlijk binnenzwembad.
Private selfdrive
Je rijdt met je eigen reisgezelschap in een huurauto (inclusief). Het voordeel van het hebben van eigen vervoer is dat je zelf kunt bepalen wanneer je vertrekt en waar je onderweg stopt. De afstanden tussen de bezienswaardigheden zijn groot, maar de wegen zijn van goede kwaliteit en de natuur onderweg is schitterend! Tevens ontvang je van ons een zeer uitgebreide Nederlandse routebeschrijving zodat je alles makkelijk kunt vinden.

Boek reis