Mijn verre reizen Verenigde Staten | 18-daagse groepsrondreis Beste van het Westen

Home » Producten » Mijn verre reizen Verenigde Staten | 18-daagse groepsrondreis Beste van het Westen
  • 18-daagse groepsrondreis Beste van het Westen
Reisduur18 dagen
ReisorganisatieFox Verre Reizen
Soort accommodatieHotel
LandVerenigde Staten

Mijn verre reizen Verenigde Staten | 18-daagse groepsrondreis Beste van het Westen

2.449,00

Productbeschrijving

Deze uitgebreide rondreis bevat vele hoogtepunten van het westen. Onze Nederlandssprekende reisleider neemt je mee naar de beroemde nationale parken Yosemite, Grand Canyon, Bryce Canyon, Arches en Capitol Reef.
Met een Navajo-Indiaan kun je een tour maken door Monument Valley, misschien wel het meest gebruikte decor voor Westernfilms. Uiteraard ontbreken ook Las Vegas en San Francisco op deze reis niet! 
Comfortabele, centraal gelegen hotels
De driesterrenhotels waar we tijdens de rondreis overnachten zijn van uitstekende kwaliteit en bevinden zich in de buurt van de nationale parken of hebben een centrale ligging in de steden in tegenstelling tot vele andere aanbieders. In Los Angeles hebben we een wel heel bijzonder hotel geselecteerd, je overnacht aan boord van het legendarische stoomschip Queen Mary!
Je hebt daarnaast de keuze uit vele gegarandeerde vertrekdata en diverse airlines, waaronder non-stop vliegen met KLM. 
Entreegelden inclusief
We hebben er voor gekozen om de entreegelden ter waarde van € 90 voor de belangrijkste bezienswaardigheden, zoals Bryce Canyon, Grand Canyon en Joshua Tree Park op te nemen in de prijs, zodat je tijdens de reis voor minder onverwachte kosten komt te staan.

Boek reis