Mijn verre reizen Verenigde Staten | 18-daagse single groepsreis Beste van het Westen

Home » Producten » Mijn verre reizen Verenigde Staten | 18-daagse single groepsreis Beste van het Westen
  • 18-daagse single groepsreis Beste van het Westen
Reisduur18 dagen
ReisorganisatieFox Verre Reizen
Soort accommodatieHotel
LandVerenigde Staten

Mijn verre reizen Verenigde Staten | 18-daagse single groepsreis Beste van het Westen

2.799,00

Productbeschrijving

Deze zeer uitgebreide rondreis bevat vele hoogtepunten van het westen van de Verenigde Staten. Na een bezoek aan Los Angeles ontdekken we natuurspektakels als de Grand Canyon, Bryce Canyon, Arches National Park en Monument Valley. Uiteraard brengen we ook een bezoek aan de ultieme en in de woestijn gelegen gokstad Las Vegas. Voordat we de reis afsluiten in het mooie San Francisco, brengen we een bezoek aan de Wine Country, het hart van de Californische wijnindustrie. Een zeer veelzijdige reis die je elke dag weer zal verrassen! 
Comfortabele, centraal gelegen hotels
De driesterrenhotels waar we tijdens deze rondreis overnachten zijn van uitstekende kwaliteit en bevinden zich in de buurt van de nationale parken of hebben een centrale ligging in de steden, in tegenstelling tot vele andere aanbieders. In Los Angeles hebben we een wel heel bijzonder hotel geselecteerd, we overnachten aan boord van het legendarische stoomschip Queen Mary! Je hebt daarnaast de keuze uit vele gegarandeerde vertrekdata en je vliegt non-stop met KLM.
Deze reis is op basis van een kamer op indeling, je deelt je kamer met een reisgenoot van hetzelfde geslacht. Je hebt ook de mogelijkheid te upgraden naar een kamer voor alleengebruik.
Entreegelden inclusief
Wij hebben er voor gekozen om de entreegelden ter waarde van € 90 voor de belangrijkste bezienswaardigheden, zoals Bryce Canyon, Grand Canyon en Joshua Tree Park op te nemen in de prijs, zodat je tijdens de reis voor minder onverwachte kosten komt te staan.

Boek reis