Mijn verre reizen Verenigde Staten | 19-daagse groepsrondreis Van Oost naar West

Home » Producten » Mijn verre reizen Verenigde Staten | 19-daagse groepsrondreis Van Oost naar West
  • 19-daagse groepsrondreis Van Oost naar West
Reisduur19 dagen
ReisorganisatieFox Verre Reizen
Soort accommodatieHotel
LandVerenigde Staten

Mijn verre reizen Verenigde Staten | 19-daagse groepsrondreis Van Oost naar West

3.399,00

Productbeschrijving

De Verenigde Staten is een ontzettend divers land met gigantische wereldsteden zoals New York, Philadelphia en Los Angeles en prachtige nationale parken. De beste manier om de Verenigde Staten te ervaren is door een rondreis te maken waarbij je meerdere prachtige locaties in één reis aandoet.
We starten onze reis in New York, waar we indrukwekkende wolkenkrabbers, Times Square en Wall Street bezoeken. Na ons bezoek aan de resterende highlights van de oostkust, vliegen we naar het westen. De afwisseling tijdens deze rondreis zorgt ervoor dat je alle aspecten van de indrukwekkende Verenigde Staten ziet. 
Comfortabele hotels op gunstige locaties
We overnachten in comfortabele driesterrenhotels, gunstig gelegen, bijvoorbeeld bij een nationaal park of in het stadscentrum. Een goed voorbeeld is ons hotel in New York. Dit ligt in het theaterdistrict van Manhattan, met het populaire Fifth Avenue om de hoek en op steenworp afstand van Central Park.
Breed aanbod excursies inclusief
De entreegelden van de nationale parken zijn inbegrepen in de reissom. We nemen je mee naar de indrukwekkende natuurwonderen Grand en Bryce Canyon, net als de Niagara Falls. Ook maken we enkele stadstours door de indrukwekkende steden, waarbij we uiteraard de belangrijkste hoogtepunten ontdekken. 
Deskundige reisleiders, die weten wat je van de vakantie verwacht
Onze Nederlandssprekende reisleiders begeleiden al jaren reizen door de Verenigde Staten. Toen we onze reisleider Hans vroegen hoe hij onze reizigers laat kennismaken met het land, zei hij: “Ik vertel mijn reizigers over de geschiedenis, de geologie, het dierenleven, de cultuur en het laatste nieuws over een desbetreffend gebied. Voordat we door Zion NP rijden vertel ik bijvoorbeeld over de kolibries in het westen van Amerika,die we vervolgens nog dezelfde morgen daadwerkelijk zien.”

Boek reis