Mijn verre reizen Verenigde Staten | 21-daagse privé rondreis met huurauto Easy Going Beste van het Westen

Home » Producten » Mijn verre reizen Verenigde Staten | 21-daagse privé rondreis met huurauto Easy Going Beste van het Westen
  • 21-daagse privé rondreis met huurauto Easy Going Beste van het Westen
Reisduur21 dagen
ReisorganisatieFox Verre Reizen
Soort accommodatieHotel
LandVerenigde Staten

Mijn verre reizen Verenigde Staten | 21-daagse privé rondreis met huurauto Easy Going Beste van het Westen

2.018,00

Productbeschrijving

Amerika is een land om zelf te ontdekken! Speciaal voor reizigers die net iets meer tijd hebben, hebben we een uitgebreide reis langs de hoogtepunten van het westen samengesteld. 
Deze fantastische reis begint in San Francisco, vervolgens reis je via de beroemde highway no. 1 langs de Pacifische kust naar Monterey. De kust is spectaculair met prachtige stranden en zeehonden op rotsen. Landinwaarts kom je langs natuurspektakels als Yosemite National Park, de Grand Canyon, Bryce Canyon en Monument Valley. Naast deze natuurwonderen kom je ook in de fantasiestad Las Vegas en in Los Angeles. Een zeer veelzijdige reis met nog meer tijd om van de hoogtepunten van het westen te genieten!
Overnacht in heerlijk comfortabele hotels
Wij hebben alle hotelovernachtingen tijdens deze rondreis door het geweldige westen van Amerika al voor je verzorgd! Je verblijft in heerlijk comfortabele, toeristenklasse hotels met alle faciliteiten voor een aangename reis. Het hotel in Palm Springs beschikt bijvoorbeeld over een zonnedek, een zwembad en een spa en bevindt zich op slechts enkele minuten van het levendige centrum van het prachtige Palm Springs.
Private selfdrive
Je rijdt met je eigen reisgezelschap in een gehuurde auto (inclusief). Het grote voordeel van het hebben van eigen vervoer is dat je zelf kunt bepalen wanneer je vertrekt en waar je onderweg stopt. De afstanden tussen de bezienswaardigheden zijn groot, maar de wegen zijn van goede kwaliteit en het echte Amerika gevoel zal onderweg absoluut niet aan je ontbreken! De meeste hotels beschikken over eigen parkeergelegenheid, soms tegen betaling. Je ontvangt van ons tevens een zeer uitgebreide Nederlandse routebeschrijving zodat je alles makkelijk kunt vinden.

Boek reis