Mijn verre reizen Verenigde Staten | 21-daagse privé rondreis met huurauto Easy Going Het Wonderlijke Westen

Home » Producten » Mijn verre reizen Verenigde Staten | 21-daagse privé rondreis met huurauto Easy Going Het Wonderlijke Westen
  • 21-daagse privé rondreis met huurauto Easy Going Het Wonderlijke Westen
Reisduur21 dagen
ReisorganisatieFox Verre Reizen
Soort accommodatieHotel
LandVerenigde Staten

Mijn verre reizen Verenigde Staten | 21-daagse privé rondreis met huurauto Easy Going Het Wonderlijke Westen

2.086,00

Productbeschrijving

Amerika is een land om zelf te ontdekken! Speciaal voor reizigers die net iets meer tijd hebben, hebben we een uitgebreide reis langs de hoogtepunten van het westen samengesteld, die onder andere langs de beroemde Highway no. 1 voert. 
De reis begint in San Francisco, waar je twee dagen de tijd hebt om de mooiste stad van Amerika te verkennen. Je reist vervolgens langs de prachtige Pacifische kust naar Los Angeles. In Los Angeles kun je Hollywood en diverse themaparken bezoeken. Landinwaarts kom je langs natuurspektakels als de Grand Canyon en Bryce Canyon, waarvoor je extra tijd hebt tijdens deze reis. Ook bezoek je het ultieme gokparadijs Las Vegas, het overweldigende Yosemite National Park en het schitterende Mammoth Lakes. De reis eindigt weer in San Francisco. Kortom een bijzondere, veelzijdige reis met nog meer tijd om van de hoogtepunten van het westen te genieten!
Mooie hotels met comfortabele kamers
Wij hebben alle hotelovernachtingen voor deze fantastische reis door het westen van Amerika al voor je geregeld. Je verblijft in toeristenklasse hotels met een nette inrichting, aangename faciliteiten en verzorgde, comfortabele kamers. Stuk voor stuk staan ze garant voor een heerlijk verblijf tijdens de rondreis door Amerika. Het hotel in San Francisco beschikt bijvoorbeeld over een verwarmd zwembad, een jacuzzi en een eigen restaurant.
Private selfdrive
Je rijdt tijdens deze reis met je eigen reisgezelschap in een gehuurde auto (inclusief). Het grote voordeel van het hebben van eigen vervoer is dat je zelf kunt bepalen wanneer je vertrekt en waar je onderweg stopt. De afstanden tussen de bezienswaardigheden zijn groot, maar de wegen zijn van goede kwaliteit en de routes zijn prachtig! De meeste hotels beschikken over eigen parkeergelegenheid, soms tegen betaling. Tevens ontvang je van ons een zeer uitgebreide Nederlandstalige routebeschrijving met goede tips en bezienswaardigheden voor onderweg.

Boek reis