Mijn verre reizen Verenigde Staten | 22-daagse groepsrondreis Grand Tour West-Amerika

Home » Producten » Mijn verre reizen Verenigde Staten | 22-daagse groepsrondreis Grand Tour West-Amerika
  • 22-daagse groepsrondreis Grand Tour West-Amerika
Reisduur22 dagen
ReisorganisatieFox Verre Reizen
Soort accommodatieHotel
LandVerenigde Staten

Mijn verre reizen Verenigde Staten | 22-daagse groepsrondreis Grand Tour West-Amerika

3.019,00

Productbeschrijving

Dit is onze meest complete reis door West-Amerika. We ontdekken steden als Los Angeles, San Diego, Phoenix en Las Vegas. Onvergetelijk is het bezoek aan gevangeniseiland Alcatraz in San Francisco. Naast de bekende natuurspektakels als Grand Canyon, Yosemite en Bryce Canyon, verkennen we ook het bijzondere Goblin Valley State Park, Arches, Capitol Reef en het spectaculaire uitzicht van Dead Horse Point.  
Comfortabele en centraal gelegen hotels
De driesterrenhotels waar we tijdens onze rondreis overnachten, zijn van uitstekende kwaliteit en bevinden zich in de buurt van de nationale parken, of hebben een centrale ligging in de steden. Dit in tegenstelling tot vele andere aanbieders!
In Los Angeles slapen we twee nachten op The Queen Mary, een unieke ervaring! Ooit het grootste passagiersschip ter wereld, nu een hotel. De kamers zijn op een authentieke manier ingericht en de Art Deco stijl komt overal terug. 
Entreegelden inclusief
We hebben er voor gekozen om de entreegelden ter waarde van € 90 voor de belangrijkste bezienswaardigheden, zoals Bryce Canyon, Grand Canyon en Joshua Tree Park op te nemen in de prijs, zodat je tijdens de reis voor minder onverwachte kosten komt te staan. Daarnaast is een indrukwekkend bezoek aan Alcatraz inclusief!

Boek reis