Mijn verre reizen Verenigde Staten | 28-daagse privé rondreis met huurauto Grand Tour West-Amerika

Home » Producten » Mijn verre reizen Verenigde Staten | 28-daagse privé rondreis met huurauto Grand Tour West-Amerika
  • 28-daagse privé rondreis met huurauto Grand Tour West-Amerika
Reisduur28 dagen
LandVerenigde Staten
Soort accommodatieHotel
ReisorganisatieFox Verre Reizen

Mijn verre reizen Verenigde Staten | 28-daagse privé rondreis met huurauto Grand Tour West-Amerika

2.672,00

Productbeschrijving

Onze meest uitgebreide reis door het westen van de Verenigde Staten, inclusief een prachtige route langs de Pacifische kust en een verblijf in één van de meest zuidelijke steden van de Verenigde Staten: San Diego.

Het ene natuurwonder overtreft het andere natuurwonder tijdens deze geweldige reis en juist die veelzijdigheid van de natuur maakt het westen uniek! De Grand Canyon, Bryce Canyon, Zion National Park, Yosemite National Park en de reusachtige Sequoia Trees zijn slechts enkele hoogtepunten van uw reis. Uiteraard verblijft u ook in het uitzinnige gokparadijs Las Vegas en in de mooie stad San Francisco.

Via de fotogenieke Pacifische kust keert u tenslotte terug naar het fantastische Los Angeles. Tijdens deze reis heeft u ruim de tijd om van alle hoogtepunten van het westen te genieten. U kunt de reis tevens per nacht verlengen in het rondreishotel of in een comfortabel strandhotel.

Mooie hotels op ideale locaties
Wij hebben alle hotelovernachtingen tijdens deze geweldige reis door West-Amerika voor u verzorgd. U verblijft in mooie, toeristenklasse hotels met comfortabele kamers. Om uw rondreis door Amerika zo aangenaam mogelijk te maken, beschikken de hotels niet slechts over goede faciliteiten, ze dienen ook als geschikte uitvalsbasis om de omgeving en haar bezienswaardigheden te gaan ontdekken.

In Las Vegas verblijft u bijvoorbeeld nabij de bekende ‘strip’ en vanuit uw hotel in Flagstaff kunt u gemakkelijk de Grand Canyon bezoeken

Private selfdrive
U rijdt met uw eigen reisgezelschap in een gehuurde auto (inclusief). Het grote voordeel van het hebben van uw eigen vervoer is dat u zelf kunt bepalen wanneer u vertrekt en waar u onderweg stopt. De afstanden tussen de bezienswaardigheden zijn soms groot, maar de wegen zijn van goede kwaliteit.

Tevens krijgt u van ons een zeer uitgebreide, Nederlandstalige routebeschrijving, zodat u alles makkelijk kunt vinden. De meeste hotels beschikken over eigen parkeergelegenheid, soms tegen betaling.

Boek reis