Reizen naar Amerika | Highlights of the Northeast

Home » Producten » Reizen naar Amerika | Highlights of the Northeast
  • Reizen naar  | Highlights of the Northeast
Reisduur21dagen
VertrekdatumDiverse data
RegioNoord-Amerika
LandAmerika, Oost-Amerika
ReisorganisatieTenzing Travel

Reizen naar Amerika | Highlights of the Northeast

2.599,00

Productbeschrijving

Highlights of the Northeast

Deze rondreis door het noordoosten van Amerika begint met een verblijf in de geweldige metropool New York.

In deze wereldstad valt van alles te ontdekken! Vervolgens is het tijd om met uw huurauto op pad te gaan en richting The Finger Lakes regio te vertrekken, waar u geniet van een mooie natuur met bossen en meren. Hierna reist u verder en steekt u de grens met Canada over, zodat u vanaf de beste kant de Niagara Falls bewondert.

Eenmaal terug in Amerika staat het heuvelachtige landschap van The Berkshires op het programma, voordat u verder reist naar de schitterende Green Mountains en de White Mountains. Deze bergketens staan bekend om de kenmerkende New England-dorpjes, de mooie natuur met hoge bergtoppen, wilde rivieren, watervallen en uitstekende wandelpaden.

De bergachtige natuur verruilt u hierna voor de mooie kustlijn in het noordoosten. Hier draait alles om schitterende natuurparken, zoals Acadia National Park, en de typische, pittoreske vissersdorpjes die langs de kust verspreid liggen.

Voordat u de reis afsluit op het idyllische schiereiland Cape Cod, met zijn vele brede zandstranden en lieflijke dorpjes, verblijft u nog twee nachten in het historische Boston. Een afwisselende reis waarbij wereldsteden als New York en Boston gecombineerd worden met schilderachtige natuur.

 

Informatie reis