Reizen naar Amerika | Best of the Southwest

Home » Producten » Reizen naar Amerika | Best of the Southwest
  • Reizen naar  | Best of the Southwest
Reisduur27dagen
VertrekdatumDiverse data
RegioNoord-Amerika
LandAmerika, West-Amerika
ReisorganisatieTenzing Travel

Reizen naar Amerika | Best of the Southwest

2.799,00

Productbeschrijving

Best of the Southwest

Het zuidwesten van Amerika is met recht een van de populairste bestemmingen ter wereld voor het maken van een onvergetelijke roadtrip.

U vindt hier overweldigend natuurschoon dat wordt afgewisseld met enkele geweldige steden. Na een aantal dagen te hebben genoten van San Francisco volgt u met uw huurauto de iconische Highway 1 zuidwaarts naar het zonnige Los Angeles. Dit is een van de mooiste autoroutes ter wereld!

Vervolgens reist u via het mondaine Palm Springs naar Sedona, hier ziet u de schitterende rode rotsformaties in Red Rock State Park.

De volgende stop is het meest bekende nationale park van Amerika, de imposante Grand Canyon. Is een introductie nog nodig?

Via de indrukwekkende Monument Valley vervolgt de reis zich via Page naar het bizarre landschap van Bryce Canyon.

Uiteraard wordt ook Zion National Park niet overgeslagen voordat u via de Valley of Fire State Park naar de meest extravagante stad van Amerika rijdt; gokstad Las Vegas.

Nadat u de Death Valley heeft verkend, de heetste en droogste plek van Amerika met wederom prachtige landschappen, bereikt u het  Yosemite National Park met zijn hoge bergen, denderende watervallen, wilde rivieren en reuzensequoia’s.

De reist sluit u af in de beroemde wijnregio Napa Valley, een rustige locatie met glooiende heuvels vol met wijngaarden.

 

Informatie reis