Reizen naar Canada | 19-daagse groepsrondreis Easy Going West-Canada

Home » Producten » Reizen naar Canada | 19-daagse groepsrondreis Easy Going West-Canada
  • Reizen naar Canada | 19-daagse groepsrondreis Easy Going West-Canada
Reisduur19 dagen
LandCanada
Soort accommodatieHotel
ReisorganisatieFox Verre Reizen

Reizen naar Canada | 19-daagse groepsrondreis Easy Going West-Canada

3.047,00

Productbeschrijving

Reizen naar Canada

Turquoise gletsjermeren, kletterende watervallen, diepgroene oerbossen en grillige kusten met verlaten stranden en diepe fjorden; West-Canada is één groots natuurspektakel.
Tijdens deze reis maken we uitgebreid kennis met deze bijzondere regio, waarbij we uitgebreid de tijd hebben op Vancouver Island!
 
Onze reis begint in het prachtig gelegen Vancouver, waar vandaan we via de diepgroene naaldbossen van Wells Gray Provincial Park naar de Rocky Mountains reizen.
Onwaarschijnlijk mooie nationale parken
Na een verblijf in Jasper komen we aan in het Banff National Park, Canada's beroemdste nationale park met adembenemende bergen en meren.
Eén van de hoogtepunten van West-Canada zijn de indrukwekkende Columbia Icefields, waar we een bijzondere tocht kunnen maken naar één van de mooiste gletsjers van Canada: de Athabasca gletsjer.
Uitgebreid verblijf op Vancouver Island
Door de Okanagan Valley en via bergdorp Whistler reizen we naar het spectaculaire Vancouver Island. We verblijven eerst twee nachten in het sfeervolle Victoria, waar we op zoek kunnen gaan naar orka’s tijdens een optionele walvisexcursie.
Ter afsluiting verblijven we in Port Alberni, vanwaar we naar Tofino reizen waar je optioneel per boot op zoek kunt gaan naar beren! Een afwisselende rondreis door avontuurlijk Canada met voldoende vrijheid!
Comfortabele en centraal gelegen hotels
Onze drie- en viersterrenhotels zijn van uitstekende kwaliteit en bevinden zich in de buurt van de nationale parken en hebben een centrale ligging in de steden. Dit in tegenstelling tot vele andere aanbieders
Entreegelden inbegrepen
De entreegelden voor de nationale parken zijn reeds in de reissom inbegrepen, zodat je tijdens je rondreis voor minder onverwachte kosten komt te staan.

Informatie reis

Categorieën: , Tags: ,