Reizen naar Canada | 21-daagse privé rondreis met huurauto Canada van Oost naar West

Home » Producten » Reizen naar Canada | 21-daagse privé rondreis met huurauto Canada van Oost naar West
  • Reizen naar Canada | 21-daagse privé rondreis met huurauto Canada van Oost naar West
Reisduur21 dagen
LandCanada
Soort accommodatieHotel
ReisorganisatieFox Verre Reizen

Reizen naar Canada | 21-daagse privé rondreis met huurauto Canada van Oost naar West

2.644,00

Productbeschrijving

Reizen naar Canada

Deze mooie rondreis laat je de hoogtepunten van zowel het oosten als het westen van Canada zien!
In het oosten bezoek je indrukwekkende wereldsteden als Toronto, de ommuurde stad Québec, natuurspektakels als de Niagara Watervallen en de walvissen van Tadoussac. In het westen van Canada staan de beroemde Rocky Mountains op het programma met zijn vele nationale parken, waaronder het prachtige Banff en Jasper National Park. Bergen waartussen beeldschone gletsjers zijn gevormd die uitmonden in meren en rivieren, maar ook het dierenleven zal je versteld doen staan. Elanden, berggeiten, beren en kleine  grondeekhoorns kruisen mogelijk je pad, dus hou je camera gereed!
Comfortabele hotels voor een heerlijk verblijf
Tijdens deze geweldige rondreis Canada hebben wij alle hotelovernachtingen al voor je verzorgd! Je overnacht in comfortabele hotels met aangename faciliteiten op geschikte locaties. Het hotel in Tadoussac beschikt bijvoorbeeld over een zwembad, een spa, verschillende restaurants en een tennisbaan. In Colombia Icefields overnacht je in een mooi hotel tussen de nationale parken Banff en Jasper en het hotel in Vancouver beschikt over onder andere een zwembad, sauna, bubbelbad en restaurant.
Private selfdrive
Je rijdt met het eigen reisgezelschap in een comfortabele huurauto categorie C (Toyota Corolla of gelijkwaardig). Het grote voordeel van het hebben van eigen vervoer is dat je zelf kunt bepalen wanneer je vertrekt en waar je onderweg stopt. De afstanden tussen de bezienswaardigheden zijn soms groot, maar de wegen zijn van goede kwaliteit en de natuur onderweg is verbluffend. Tevens ontvang je van ons een informatiepakket inclusief routebeschrijving zodat je alles makkelijk kunt vinden.

Informatie reis

Categorieën: , Tags: ,