Reizen naar Canada | 24-daagse privé rondreis met huurauto Easy Going West-Canada

Home » Producten » Reizen naar Canada | 24-daagse privé rondreis met huurauto Easy Going West-Canada
  • Reizen naar Canada | 24-daagse privé rondreis met huurauto Easy Going West-Canada
Reisduur24 dagen
LandCanada
Soort accommodatieHotel
ReisorganisatieFox Verre Reizen

Reizen naar Canada | 24-daagse privé rondreis met huurauto Easy Going West-Canada

3.160,00

Productbeschrijving

Reizen naar Canada

De reis begint in Vancouver, de mooiste stad van Canada. Het is een stad vol contrasten: hoge gebouwen en prachtige parken wisselen elkaar af.
Op Vancouver Island verken je de ongerepte Canadese wildernis. Het is het natuurlijke leefgebied van een verrassende variatie aan wildlife, waaronder zwarte beren, orka's, walvissen en vele vogelsoorten. Je doorkruist dit 450 kilometer lange eiland van zuid naar noord en verkent de uitgestrekte wouden, helderblauwe meren en gebergten.
Eenmaal terug op het vasteland bereik je een stukje minder bekend Canada. Bij 100 Mile House en Prince George kom je in een waterrijk gebied terecht waar vogel- en wandelliefhebbers hun hart kunnen ophalen.
In de Rocky Mountains bezoek je het Banff National Park en Jasper National Park. Ook verblijf je nabij het sprookjesachtige kristalblauwe gletsjermeer Lake Louise. Via de beroemde Icefield Parkway, één van de meest spectaculaire wegen van Canada, bereik je de Athabasca gletsjer, het kroonjuweel van dit gebied.
Heerlijk comfortabele hotels op schitterende locaties
De hotels waar je tijdens de reis zult overnachten, hebben wij al voor je geregeld! Je verblijft op geweldige locaties in hotels die over alle faciliteiten beschikken voor een aangename rondreis door Canada.
Private selfdrive
Je rijdt met je eigen reisgezelschap in een gehuurde auto (inclusief). Het grote voordeel van het hebben van eigen vervoer is dat je zelf kunt bepalen wanneer je vertrekt en waar je onderweg stopt. Wil je ergens een foto van maken? Of lekker een kop koffie drinken? Je kunt stoppen waar en wanneer je wilt en je eigen reistempo bepalen. De afstanden tussen de bezienswaardigheden zijn soms groot, maar de wegen zijn van goede kwaliteit en de natuur onderweg is verbluffend. Je krijgt van ons een informatiepakket inclusief routebeschrijving, zodat je alles makkelijk kunt vinden.

Informatie reis

Categorieën: , Tags: ,