Mijn verre reizen Australië | 20-daagse privé rondreis diverse vervoerstypes No Worries

Home » Producten » Mijn verre reizen Australië | 20-daagse privé rondreis diverse vervoerstypes No Worries
  • 20-daagse privé rondreis diverse vervoerstypes No Worries
Reisduur20 dagen
LandAustralië
Soort accommodatieHotel
ReisorganisatieFox Verre Reizen

Mijn verre reizen Australië | 20-daagse privé rondreis diverse vervoerstypes No Worries

3.813,00

Productbeschrijving

Een prachtige reis door Australië vol onvergetelijke hoogtepunten!
Je reis begint in Melbourne, de meest sportieve stad van het land en uitvalsbasis voor de beroemde Great Ocean Road. Via Alice Springs reizen we naar het rode hart van Australië, Ayers Rock – een heilige plek voor de aboriginals – en de beroemde Olga's. Tijdens een geweldige 3-daagse kampeersafari leer je de prachtige omgeving kennen. De reis vervolgt naar Sydney, waar je tijdens een halve dag excursie enkele hoogtepunten van de stad verkent. Je hebt uiteraard ook voldoende de tijd om deze uiterst vriendelijke stad zelf te ontdekken.
Per vlucht reizen we verder naar Cairns waar je de gelegenheid hebt om de wereldberoemde Great Barrier Reef en het tropische regenwoud te bezoeken. Ten slotte vlieg je naar de heerlijke Sunshine Coast, waar je de laatste vier nachten verblijft en kunt genieten van zon, zee en strand en optioneel een excursie kunt maken naar het mooie Fraser Island. Kortom, een droomreis vol afwisselingen!
Comfortabele drie- en viersterrenhotels
Tijdens deze geweldige rondreis Australië overnacht je in comfortabele drie- en viersterrenhotels en ga je twee nachten op een bijzondere campingsafari. De hotels die wij voor je hebben geselecteerd staan garant voor een heerlijk verblijf. Je hotel aan de Sunshine Coast heeft bijvoorbeeld een geweldige ligging niet ver van het strand en beschikt over een mooi tropisch zwembad.

Boek reis

Categorieën: , Tags: ,