Mijn verre reizen Australië | 22-daagse privé rondreis met huurauto Oostkust Australië

Home » Producten » Mijn verre reizen Australië | 22-daagse privé rondreis met huurauto Oostkust Australië
  • 22-daagse privé rondreis met huurauto Oostkust Australië
Reisduur22 dagen
ReisorganisatieFox Verre Reizen
Soort accommodatieHotel
LandAustralië

Mijn verre reizen Australië | 22-daagse privé rondreis met huurauto Oostkust Australië

3.733,00

Productbeschrijving

Ga op ontdekking langs alle hoogtepunten van de Australische Oostkust. Reis met je eigen huurauto vanuit Sydney richting het noorden. Je rijdt door de wijnregio Hunter Valley langs de kust naar de hippe strandplaatsen aan de Sunshine en Gold Coast. Surfdudes en -babes zoekend naar de beste golf aan lange witte zandstranden vormen hier het straatbeeld.
Gedurende de reis kan je op diverse plekken uitstapjes maken naar eilandengroepen voor de kust. Bezoek bijvoorbeeld het beroemde zandeiland ‘Frazer Island’, of juist de spectaculaire Whitsundays voor de kust van Airlie Beach. Tussen mei en september heb je hier ook kans om walvissen te spotten die langs de kust trekken.
Je blijft verder noordwaarts reizen en de temperatuur wordt tropischer. De reis eindigt net ten noorden van de stad Cairns in de leuke plaats Port Douglas. Maak vanuit hier uitstapjes naar wellicht de meest bekende bezienswaardigheid van het land, het Great Barrier Reef. Een dagtrip naar het voor de kust gelegen kleurrijke koraal rif is een must voor iedereen die de oostkust van Australië bezoekt.
Je verblijft tijdens deze reis in prima drie- en viersterren hotels op basis van logies. Ook verzorgen wij de huurauto voor je, deze zit inclusief in de totaalprijs. Een zeer complete rondreis langs de Australische kust die zeer de moeite waard is!

Boek reis

Categorieën: , Tags: ,