Mijn verre reizen Australië | 24-daagse groepsrondreis Koala's & Kangoeroes in Australië

Home » Producten » Mijn verre reizen Australië | 24-daagse groepsrondreis Koala's & Kangoeroes in Australië
  • 24-daagse groepsrondreis Koala's & Kangoeroes in Australië
Reisduur24 dagen
ReisorganisatieFox Verre Reizen
Soort accommodatieHotel
LandAustralië

Mijn verre reizen Australië | 24-daagse groepsrondreis Koala's & Kangoeroes in Australië

5.649,00

Productbeschrijving

Ga met FOX Down Under en ontdek dit land van uitersten met bruisende steden, overweldigende natuur en interessante Aboriginal cultuur. Wij laten je de hoogtepunten van Australië zien in een schitterende reis waarbij de vier inclusieve binnenlandse vluchten zorgen voor een comfortabele rondreis.
Ons avontuur start in Melbourne met zijn authentieke trams, moderne musea en statige kathedralen en theaters. We nemen uitgebreid de tijd om deze stad te bezoeken en je de tijd te geven om te wennen aan het tijdsverschil. Onze rondreis neemt ons verder over een adembenemende weg langs de kust, de Great Ocean Road, met zijn prachtige Twaalf Apostelen tot we aankomen in Adelaide omgeven door heuvels en stranden.
Een uniek uitstapje is ons verblijf op Kangaroo Island met prachtige natuur waar we oog in oog kunnen komen te staan met kangoeroes, koala’s en zeeleeuwen. Terug op het vasteland vliegen we comfortabel naar Alice Springs in het hart van Australië. We ontdekken een van de meeste beroemde rotsen van het land, Ayers Rock, de grootste monoliet ter wereld en heilig grondgebied van de Aboriginals.
We gaan weer terug naar de bewoonde wereld voor een bezoek aan de bruisende stad Sydney. Terwijl je vaart door de schitterende natuurlijke haven heb je een prachtig uitzicht op het iconische Opera House. Ook brengen we een bezoek aan het nabijgelegen Blue Mountains National Park voordat we via Brisbane en Fraser Island verder reizen naar de tropische noordoostkust. Cairns is de ideale uitvalsbasis om het tropische regenwoud te ontdekken en te snorkelen bij het wereldberoemde Great Barrier Reef.
Een schitterende reis langs de culturele en natuurlijke hoogtepunten van dit bijzondere land!

Boek reis

Categorieën: , Tags: ,