Mijn verre reizen Australië | 24-daagse privé rondreis met huurauto Zuid-Australië & Tasmanië

Home » Producten » Mijn verre reizen Australië | 24-daagse privé rondreis met huurauto Zuid-Australië & Tasmanië
  • 24-daagse privé rondreis met huurauto Zuid-Australië & Tasmanië
Reisduur24 dagen
LandAustralië
Soort accommodatieHotel
ReisorganisatieFox Verre Reizen

Mijn verre reizen Australië | 24-daagse privé rondreis met huurauto Zuid-Australië & Tasmanië

3.362,00

Productbeschrijving

Reis Down Under voor een bezoek aan de indrukwekkende zuidkust en het prachtige eiland Tasmanië. De reis begint in de relaxte stad Adelaide waar je kunt acclimatiseren en bijkomen van de vlucht. Met je huurauto ontdek je vervolgens de hoogtepunten van het zuiden en verken je het nationale park The Grampians met zijn spectaculaire kliffen. Je rijdt over de Great Ocean Road, wellicht de mooiste route van heel Australië naar Melbourne met zijn authentieke trams en gebouwen.
Na je verblijf in Melbourne ben je helemaal klaar Tasmanië. Comfortabel vlieg je naar de hoofdstad Hobart waar je per huurauto een rondreis maakt over het gehele eiland. Reis langs uitgestrekte landschappen en prachtige natuurparken, een ruige kust en verken kleine schattige stadjes die afgewisseld worden door boerendorpjes.
Het laatste deel van je reis breng je door op het vasteland van Australië. Je vliegt vanaf Hobart naar Sydney, de meest bruisende stad van het land met zijn beroemde stranden Bondi en Manly Beach en uiteraard het Opera House. Bezoek deze iconische hoogtepunten of ga de stad uit voor nog meer natuur in de nabijgelegen Blue Mountains.
Je verblijft tijdens deze reis in prima drie- en viersterren hotels op basis van logies. Ook verzorgen wij de huurauto voor je, deze zit inclusief in de totaalprijs. Een bijzondere rondreis die zeer de moeite waard is!

Boek reis

Categorieën: , Tags: ,