Mijn verre reizen Australië | 26-daagse privé rondreis diverse vervoerstypen Ontdek Down Under Australië

Home » Producten » Mijn verre reizen Australië | 26-daagse privé rondreis diverse vervoerstypen Ontdek Down Under Australië
  • 26-daagse privé rondreis diverse vervoerstypen Ontdek Down Under Australië
Reisduur26 dagen
ReisorganisatieFox Verre Reizen
Soort accommodatieHotel
LandAustralië

Mijn verre reizen Australië | 26-daagse privé rondreis diverse vervoerstypen Ontdek Down Under Australië

5.362,00

Productbeschrijving

Deze reis is speciaal ontwikkeld voor reizigers die alle hoogtepunten van Australië in 26 dagen willen zien, zonder zelf in een huurauto te rijden! We hebben vijf binnenlandse vluchten voor je geregeld, halen je op bij iedere luchthaven en hebben met veel zorg de leukste excursies inbegrepen, zodat je de absolute hoogtepunten van Down Under kunt beleven.
De reis begint in Melbourne en hier regelen we een bezoek aan 'The Great Ocean Road' voor je met als hoogtepunt de geweldige 'Twaalf Apostelen'. Natuurlijk ga je ook naar de Outback om op safari te gaan naar Uluru en Kings Canyon en vervolgens door naar Sydney met een stadstour en aansluitend een lunch cruise door de iconische haven. Vanuit Cairns nemen we je mee naar het ‘Great Barrier Reef’. De reis eindigt aan de Sunshine Coast, waar je nog een aantal dagen hebt om bij te komen van alle indrukken.
Heerlijk comfortabele hotels
Je verblijft tijdens deze reis in heerlijk comfortabele hotels met elk een goede ligging en faciliteiten die je verblijf erg aangenaam zullen maken. Zo verblijf je in Cairns bijvoorbeeld vlakbij de Cairns Esplanade in het Cairns Queenslander. Dit hotel heeft twee zwembaden, twee spa’s, een restaurant en mooie kamers die tevens over een eigen keuken beschikken.
Niet te missen excursies
Om urenlange autoritten te voorkomen en alles te kunnen zien, hebben wij meerdere binnenlandse vluchten voor je geregeld. Ook de excursies naar de hoogtepunten van Australië, die je echt niet kunt missen, zijn voor je bij de prijs inbegrepen. Zo ga je op stadstour in Sydney en maak je een geweldige dagtocht naar onder andere de Great Ocean Road en de Twaalf Apostelen, het Great Barrier Reef en het schitterende Fraser Island.
Optioneel kun je naast de bezoeken die hierboven inclusief zijn gemeld nog diverse excursies boeken. Je kunt onder andere vanuit Melbourne een excursie maken naar de pinguins op Philip Island, in de omgeving van Adelaide een bezoek brengen aan een van de omliggende wijngebieden en een optionele excursie boeken naar Kangaroo Island. Ook is het mogelijk om het schitterende regenwoud ten noorden van Cairns te bezoeken. Zie hiervoor het tabblad Extra’s.
Indien gewenst kun je verblijven in een luxer (upgrade) verblijf tijdens je 3-daagse excursie naar ‘The Red Centre’ of tijdens je verblijf aan de Sunshine Coast. 
Klik hier voor uitgebreide informatie over rondreizen in Australie.

Boek reis

Categorieën: , Tags: ,