Mijn verre reizen Australië | 26-daagse privé rondreis diverse vervoerstypes Mooiste van Australië

Home » Producten » Mijn verre reizen Australië | 26-daagse privé rondreis diverse vervoerstypes Mooiste van Australië
  • 26-daagse privé rondreis diverse vervoerstypes Mooiste van Australië
Reisduur26 dagen
ReisorganisatieFox Verre Reizen
Soort accommodatieHotel
LandAustralië

Mijn verre reizen Australië | 26-daagse privé rondreis diverse vervoerstypes Mooiste van Australië

4.835,00

Productbeschrijving

Je vliegt van Amsterdam via Hong Kong naar Sydney, een geweldige stad en meteen één van de vele hoogtepunten van de reis.
Na het ophalen van de huurauto (inclusief!) rijd je naar de hoofdstad van Australië; Canberra. De route vervolgt via Lakes Entrance naar het beroemde Melbourne. Vanuit hier neem je de adembenemend mooie weg, de Great Ocean Road, met zijn prachtige Twaalf Apostelen via Apollo Bay en Mt. Gambier naar Adelaide. Een prachtige stad omgeven door heuvels aan de ene kant en stranden aan de andere kant.
Vervolgens vlieg je naar Alice Springs, gelegen in het rode centrum van Australië. Daar begint de driedaagse safari door dit bijzondere 'rode' gebied. Op het programma staat uiteraard een bezoek aan Ayers Rock, de grootste monoliet van de wereld en heilig grondgebied voor de Aboriginals. Vervolgens naar de Olga's en Kings Canyon en je eindigt weer in Alice Springs. In Cairns heb je de mogelijkheid om een excursie te maken naar het wereldberoemde Great Barrier Reef en het tropische regenwoud. Een fantastische ervaring! De laatste dagen van de reis breng je door in Brisbane. Hier kun je vanuit Sunshine Coast prachtige dagtochten ondernemen of heerlijk uitrusten op het strand.
Gunstig gelegen accommodaties
Je verblijft tijdens de reis in nette hotels en motels. De accommodaties die wij voor je selecteerden zijn niet alleen zeer comfortabel, ze dienen tevens als ideale uitvalsbasis om de omgeving en haar bezienswaardigheden te gaan ontdekken. Gezellige winkeltjes, barretjes en restaurantjes bevinden zich veelal in de nabije omgeving. Daarnaast beschikken ze over goede faciliteiten om de reis naar Australië zo aangenaam mogelijk te maken.
Private selfdrive
Tijdens deze privéreis reis je van dag 5 t/m dag 14 en van dag 21 t/m 25 met jouw eigen reisgezelschap in een gehuurde auto (inclusief). Het grote voordeel van het hebben van eigen vervoer is dat je zelf kunt bepalen wanneer je vertrekt en waar je onderweg stopt. Wil je ergens een foto van maken? Of lekker een kop koffie drinken? Je kunt stoppen waar en wanneer je wilt en jouw eigen reistempo bepalen. Je krijgt van ons een digitaal informatiepakket inclusief routebeschrijving zodat je alles makkelijk kunt vinden.

Boek reis

Categorieën: , Tags: ,