Mijn verre reizen Nieuw-Zeeland | 27-daagse privé rondreis met huurauto Compleet Nieuw-Zeeland

Home » Producten » Mijn verre reizen Nieuw-Zeeland | 27-daagse privé rondreis met huurauto Compleet Nieuw-Zeeland
  • 27-daagse privé rondreis met huurauto Compleet Nieuw-Zeeland
Reisduur27 dagen
ReisorganisatieFox Verre Reizen
Soort accommodatieHotel
LandNieuw-Zeeland

Mijn verre reizen Nieuw-Zeeland | 27-daagse privé rondreis met huurauto Compleet Nieuw-Zeeland

3.861,00

Productbeschrijving

Deze geweldige, 27-daagse self-drive brengt je naar zowel het Noorder- als het Zuidereiland en alle hoogtepunten van beide komen aan bod! 
Je begint de reis in Auckland, vanwaar je met je huurauto naar de noordelijk gelegen Bay of Islands rijdt, een ontspannen begin van je reis! In Rotorua worden je zintuigen geprikkeld door de zwavelluchten en kleurrijke Maori cultuur. Via Lake Taupo en Wellington reis je verder naar het fenomenale Zuidereiland. Vanuit Picton vervolg je je reis naar het prachtige Blenheim, Fox Glacier en Te Anau om te eindigen in Christchurch. Kortom een zeer uitgebreide en onvergetelijke rondreis door Nieuw-Zeeland!
Mooie hotels en comfortabele motels
De verschillende hotels en motels waar je tijdens de reis zult overnachten, hebben we al voor je geboekt! De afwisselende accommodaties zijn niet alleen zeer comfortabel ingericht, ze dienen tevens als ideale uitvalsbasis om de omgeving verder te verkennen. Daarnaast beschikken ze over goede faciliteiten om je reis door Nieuw-Zeeland zo aangenaam mogelijk te maken.
Private selfdrive
Tijdens deze privéreis reis je met je eigen huurauto (inclusief). Het grote voordeel van het hebben van je eigen vervoer is dat je zelf kunt bepalen wanneer je vertrekt en waar je onderweg stopt. Wil je ergens een foto van maken? Of lekker een kop koffie drinken? Je kunt stoppen waar en wanneer je wilt en je eigen reistempo bepalen. Je krijgt van ons tevens een uitgebreide Nederlandstalige routebeschrijving zodat je alles makkelijk kunt vinden.

Boek reis