Mijn verre reizen Nieuw-Zeeland | 32-daagse privé rondreis diverse vervoerstypes Australië & Nieuw-Zeeland

Home » Producten » Mijn verre reizen Nieuw-Zeeland | 32-daagse privé rondreis diverse vervoerstypes Australië & Nieuw-Zeeland
  • 32-daagse privé rondreis diverse vervoerstypes Australië & Nieuw-Zeeland
Reisduur32 dagen
ReisorganisatieFox Verre Reizen
Soort accommodatieHotel
LandNieuw-Zeeland

Mijn verre reizen Nieuw-Zeeland | 32-daagse privé rondreis diverse vervoerstypes Australië & Nieuw-Zeeland

6.295,00

Productbeschrijving

Een schitterende individuele rondreis naar Nieuw-Zeeland en Australië. Bezoek deze twee prachtige landen, die tot het continent Oceanië behoren, in één reis. Je vliegt van Amsterdam naar Auckland, gelegen in Nieuw-Zeeland op het Noordereiland. De rondreis neemt je onder andere mee naar hoogtepunten als Rotorua, met haar bijzondere vulkanische omgeving en Maori cultuur, het reusachtige kratermeer van Taupo en de hoofdstad Wellington. Je steekt per ferry over naar Picton en reist vanuit daar door naar Nelson, gelegen op het Zuidereiland. Hier zal je het prachtige landschap met indrukwekkende fjorden afgewisseld met regenwoud, verrassende vergezichten en bijzondere stranden ontdekken. Ook kun je op zoek gaan naar de imposante zeedieren als dolfijnen en zeehonden, die onder andere in de omgeving van Milford Sound veelvuldig voorkomen. Daarnaast bezoek je, de nog Brits aandoende steden als Queenstown, Dunedin en Christchurch. Vanuit deze laatst genoemde stad vlieg je naar Melbourne, Australië.
Je hebt een paar dagen de tijd Melbourne te ontdekken. Hier verblijf je twee nachten. Vervolgens vlieg je door naar het gebied van de Red Centre met de adembenemende monolieten en voor de Aboriginals heilig gebied. Dan door naar de wereldberoemde stad Sydney, waar je een paar dagen de tijd hebt om deze stad te ontdekken. Je gaat dan verder naar Cairns, waar je de mogelijkheid hebt om het Great Barrier Reef te bezoeken en een excursie naar het regenwoud te maken. Aan het einde van de reis vlieg je naar Brisbane. Vanuit hier rijd je naar de Sunshine Coast om een aantal dagen aan het strand te kunnen genieten en terug te denken aan alle nieuwe ervaringen die je tijdens deze indrukwekkende reis hebt opgedaan.

Boek reis